Cesta de la compra

El receptari de Cas Bombu. Cèlebres receptes de cuiners i afamats pastissers per a ús de Cas Bombu des de 1909

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

El receptari de Cas Bombu. Cèlebres receptes de cuiners i afamats pastissers per a ús de Cas Bombu des de 1909
-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

El receptari de Cas Bombu és el resultat de la combinació de l’alta cuina amb els plats tradicionals del començament del segle XX. Hi trobareu des d’arrossos fins a dolços exquisits, plats francesos o italians, en un viatge culinari que en...

Leer más...
  • Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
  • ISBN13 9788417113681
  • ISBN10 8417113681
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 110
  • Colección Arbre de mar #
  • Año de Edición 2019
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

El receptari de Cas Bombu. Cèlebres receptes de cuiners i afamats pastissers per a ús de Cas Bombu des de 1909

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

El receptari de Cas Bombu és el resultat de la combinació de l’alta cuina amb els plats tradicionals del començament del segle XX. Hi trobareu des d’arrossos fins a dolços exquisits, plats francesos o italians, en un viatge culinari que en...

-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

El receptari de Cas Bombu és el resultat de la combinació de l’alta cuina amb els plats tradicionals del començament del segle XX. Hi trobareu des d’arrossos fins a dolços exquisits, plats francesos o italians, en un viatge culinari que ens farà venir salivera. La proposta de la gran cuinera i pionera de l’hoteleria de Capdepera que va ser Margalida Tous requereix una certa preparació prèvia, però per als qui cuinen amb regularitat serà un repte molt gratificant. Els ingredients, transcrits acuradament del receptari original, es posen al servei dels lectors amb la possibilitat d’alternar-los amb altres de moderns i accessibles per a l’elaboració de les receptes. És un treball d’equip que comença amb una introducció històrica del lloc i de la gent, continua amb el receptari original de Margalida Tous de Cas Bombu, la interpretació d’Andreu Genestra i el seu equip del Predi de Son Jaumell, i clou amb una entrevista a Antoni Garau, Bombu, cappare de la quarta generació d’aquest hostal familiar. Assaboriu-lo amb delit i us en llepareu els dits!