Cesta de la compra

El recuit, recuit llibre de receptes

Autor Tano Pisano

Editorial EDICIONES OMEGA, S.A.

El recuit, recuit llibre de receptes
-5% dto.    68,29€
64,87€
Ahorra 3,41€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial EDICIONES OMEGA, S.A.
  • ISBN13 9788428216258
  • ISBN10 8428216258
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 386
  • Año de Edición 2014
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Materias

Recetarios

El recuit, recuit llibre de receptes

Autor Tano Pisano

Editorial EDICIONES OMEGA, S.A.

-5% dto.    68,29€
64,87€
Ahorra 3,41€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Tano Pisano ens proposa un llibre amb més de 250 receptes: entrants, amanides, sopes, plats freds, calents, dolços, salats, pasta, verdures, peix, carn, salses, postres... totes amb el recuit com a ingredient comú. El recuit de drap és un prodigi de senzillesa. En menjar-ne, hom s?afigura el pastor de la plana empordanesa que, bo i vetllant el ramat d?ovelles sota l?embat implacable de la tramuntana, recull quatre herbes de marge (l?herbacol o presonera) sabedor que, quan arribi a l?aixopluc de la llar, crearà una meravella gastronòmica que, avui dia, ens fa sentir orgullosos de pertànyer a un territori. Dalí digué, en la mort de Carles Fages de Climent, que era un escriptor a qui es podia aplicar la màxima de Montaigne d?accedir a l?universal a través de l?ultralocal; en el cas de Fages, el món empordanès, la seva iconografia i etnologia. Així el recuit, en la seva humilitat, toca veritats universals sense pretendre-ho, només per la pertinença a un paisatge i l?aprofitament dels seus recursos més a mà. Aquesta és també la intenció de Tano Pisano qui, tant en la seva obra artística com en la seva cuina, exhibeix amb orgull el Mediterrani patri, la seva llum, el seu paisatge, els seus productes, a fi de transcendir-lo. Ell, com el recuit, mai no podria ésser nòrdic. Que el Crist de la Tramuntana us acompanyi..

Materias

Recetarios