El túnel de la por. Quan el tren d'Alta Velocitat forada Barcelona

12,00

Sin impuestos: 11,54

Autor/es
Álvarez, Ariadna
Cabré, Jordi
Bonet, Jordi
Espar i Ticó, Josep
Batalla, Josep
Batlle, LLuís
Vallejo, Pere
ISBN13
9788493593339
ISBN10
8493593338
Tipo
LIBRO
Páginas
402
Año de Edición
2008
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica
Editorial:
DUXELM (DUX EDITORIAL S.L.)
Disponibilidad:
Consulte disponibilidad

No puntuado
Opinar
Després del fracàs del Fòrum, el desastre del Carmel, la mala gestió de l'aeroport d'El Prat, la fallida generalitzada de la xarxa elèctrica i el més recent despropòsit dels ferrocarrils de rodalies, la desconfiança dels ciutadans de Barcelona respecte les administracions públiques que han de vetllar per la seva seguretat i benestar, ha anat creixent de forma inexorable en els darrers anys.

La present obra, a banda d'aprofundir en les raons objectives que poden desaconsellar l'actual traçat del TAV (Tren d'Alta Velocitat) -també conegut per AVE o TGV- amb un discutit túnel que posaria en perill no solament als veïns sinó també edificis emblemàtics del nostre patrimoni com la Pedrera o la Sagrada Família entre d'altres, i proposar solucions alternatives i reals al projecte imposat sense consens, pot donar resposta a un seguit d'inquietants qüestions.

Per què només quinze anys després de l'èxit dels Jocs Olímpics, Barcelona ha caigut en l'actual decadència? Quins interessos s'amaguen darrera l'obstinació de les administracions públiques en imposar la via més cara, lenta i polèmica? Es mantindria el mateix traçat de l'AVE si a l'entorn de l'estació de la Sagrera no hi hagués en marxa una gran operació immobiliària? De qui és responsabilitat última el greu dèficit d'inversió en infraestructures a que s'ha condemnat Catalunya en general i la seva capital en particular?

Per donar veu als qui habitualment no la tenen, s'ha cercat l'opinió diversa de destacats representants de la societat civil catalana. El llibre -prologat pel periodista Josepmiquel Servià- recull les col·laboracions raonades i documentades però també valentes i desacomplexades de l'escriptor Jordi Cabré, el portaveu veïnal Pere Vallejo, l'advocat Josep Espar, l'enginyer Lluís Batlle i dels arquitectes Jordi Bonet, Josep Batalla i Ariadna .lvarez.

Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es