Els llibres de la Nur. Català - Rus

25,45

Sin impuestos: 24,47

Autor/es
Alkuwaifi, Ahmad
Torres Fabrés, Montserrat
ISBN13
9788461250448
ISBN10
8461250443
Tipo
LIBRO
Páginas
87
Colección
Educar en la diversitat #
Año de Edición
2008
Idioma
ruso
Encuadernación
Rústica
Editorial:
PUNT D´INTERCANVI. ASSOCIACIO SOCIOCULTURAL
Disponibilidad:
Consulte disponibilidad

No puntuado
Opinar

Els llibres de la Nur Ús una col.lecci¾ de llibres il.lustrats biling³es, en catalÓ i en les lleng³es dels col.lectius majoritaris de persones immigrades. L’objectiu d’aquesta col.lecci¾ Ús facilitar l’aprenentatge de la llengua i de la cultura catalanes als nous ciutadans, mitjanþant unes eines dissenyades per satisfer les seves necessitats i afavorir una integraci¾ rÓpida en l’Ómbit escolar.


Els continguts d’Els llibres de la Nur es corresponen amb el cicle inicial de primÓria en l’Órea de coneixement del medi. Amb una edici¾ molt acurada, cada una de les il.lustracions va acompanyada de la paraula en catalÓ i de la paraula en l’idioma de la comunitat a la qual ens adrecem. Aix= ajuda l’usuari a aprendre mÚs fÓcilment la nova llengua ja que tÚ el suport de la seva pr=pia, a la vegada que li confereix confianþa en ell mateix perquÞ se sent identitÓriament valorat.


A mÚs de la terminologia corresponent a cada il.lustraci¾, s’incorpora diversos apartats: “Conceptes associats”, on es treballen sin=nims, ant=nims, adverbis o petites referÞncies relacionades amb el tema; l’apartat “Accions”, on es treballen els verbs relacionats amb el tema proposat, i l’apartat “I tambÚ...”, que introdueix petits complements. Aquests apartats faciliten l’adquisici¾ rÓpida de vocabulari i permeten que el professorat hi desenvolupi diverses activitats complementÓries.

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es