Cesta de la compra

Els orígens de la indústria dietètica catalana (1880-1935). Farmacèutics i metges

Autor Josep Boatella

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

Els orígens de la indústria dietètica catalana (1880-1935). Farmacèutics i metges
-5% dto.    17,00€
16,15€
Ahorra 0,85€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Des del final del segle XIX fins als anys trenta del segle XX, un bon nombre de professionals dels àmbits de la farmàcia i la medicina van contribuir de forma significativa al desenvolupament de productes dietètics al nostre país. Aquest tipus de...

Leer más...
  • Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
  • ISBN13 9788447540488
  • ISBN10 8447540480
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 160
  • Colección BIBLIOTECA UNIVERSITÀRIA #
  • Año de Edición 2017
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas
  • Audiencia General / "Trade"

Els orígens de la indústria dietètica catalana (1880-1935). Farmacèutics i metges

Autor Josep Boatella

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

Des del final del segle XIX fins als anys trenta del segle XX, un bon nombre de professionals dels àmbits de la farmàcia i la medicina van contribuir de forma significativa al desenvolupament de productes dietètics al nostre país. Aquest tipus de...

-5% dto.    17,00€
16,15€
Ahorra 0,85€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Des del final del segle XIX fins als anys trenta del segle XX, un bon nombre de professionals dels àmbits de la farmàcia i la medicina van contribuir de forma significativa al desenvolupament de productes dietètics al nostre país. Aquest tipus de preparats, que van assolir una gran importància amb la publicació de l obra del farmacèutic francès Apollinaire Bouchardat, van obrir les portes a la utilització terapèutica dels aliments per millorar la nutrició infantil i combatre malalties com la diabetis, i van establir les bases del que avui ha esdevingut una indústria capdavantera. Fruit d un minuciós treball de documentació històrica i de recopilació documental especialment pel que fa al material gràfic, que en alguns casos és inèdit , aquest llibre presenta un patrimoni individual i col·lectiu de gran interès científic i artístic, i vol ser una mostra de reconeixement als professionals oblidats en el relat de la història de les ciències dels aliments a Catalunya.