Cesta de la compra

Els vins secrets de Catalunya. Viatge als cellers de 30 elaboradors apassionats

Autor Lluís Romero

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Els vins secrets de Catalunya. Viatge als cellers de 30 elaboradors apassionats
-5% dto.    19,50€
18,53€
Ahorra 0,98€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Romero Garrido, LluísEn Lluís Romero Garrido (1974) és filòleg i sumiller. Combina la seva tasca com a professor amb les activitats entorn el vi. Ha participat en concursos de sommeliers, ha estat jurat en premis de vins i ha col.laborat amb...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490345412
  • ISBN10 8490345414
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 192
  • Colección Altres cuina #
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Els vins secrets de Catalunya. Viatge als cellers de 30 elaboradors apassionats

Autor Lluís Romero

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Romero Garrido, LluísEn Lluís Romero Garrido (1974) és filòleg i sumiller. Combina la seva tasca com a professor amb les activitats entorn el vi. Ha participat en concursos de sommeliers, ha estat jurat en premis de vins i ha col.laborat amb...

-5% dto.    19,50€
18,53€
Ahorra 0,98€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Romero Garrido, Lluís
En Lluís Romero Garrido (1974) és filòleg i sumiller. Combina la seva tasca com a professor amb les activitats entorn el vi. Ha participat en concursos de sommeliers, ha estat jurat en premis de vins i ha col.laborat amb diversos restaurants Michelin. És l'autor de Grans vins a petits preus (Cossetània, 2015) i del blog El Racó del Clos (www.elracodelclos.blogspot.com). Actualment, concentra els seus esforços en una petita vinya-jardí d'on elabora el Clos dels Cims, el seu propi vi que va obtenir 88 punts Peñín en l'anyada 2014 (www.closdelscims.blogspot.com). També organitza cursos de tast i tasts privats a domicili, assessora botigues, webs i restaurants i, eventualment, fa de tertulià a la ràdio.