En BTT per Sant Llorenç del munt, l'Obac i Montserrat

9,92

Sin impuestos: 9,54

Autor/es
Sans Ravellat, Carles
ISBN13
9788489890480
ISBN10
848989048X
Tipo
LIBRO
Año de Edición
2002
Idioma
catalán
Encuadernación
Tela
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Disponibilidad:
Consulte disponibilidad

No puntuado
Opinar
Sans i Ravellat, Carles
Carles Sans i Ravellat va néixer a Sabadell l'any 1953. As 9 anys va anar a pssar l'estiu a Rellinars (Vallès Occidental). Des de llavors ha continuat passant els caps de setamana i les vacances a aquest poble, conjuntament amb la seva família. 
Va estudiar enginyeria industrial, en l'especialitat de química, i posteriorment va obtenir el títol de doctor poer la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Programa de Direcció General, IESE, Universitat de Navarra. Ha treballat en temes relacionats amb l'enginyeria del medi ambient, a més d'exercir com a professor de la UPC, i ha desenvolupat una part important de la carrera professional al Departament d'Indústria de la Generalitat de Catalunya. 
Gran aficionat a la pràctica dels esports. Va iniciar-se a l'atletisme i, a continuació, al futbol sala i al trial. Des de fa més de deu anys va canviar la moto per la bicicleta. Amb bicicleta de muntanya, conjuntament amb la seva família i un grup d'amics de Rellinars, ha recorregut una gran part del territori de Catalunya, i també de l'estranger. El coneixement de l'entorn de Rellinars i la pràctica de la bicicleta de muntanya han estat l'origen de la realització d'aquesta guia. 
Vint itineraris amb graus de dificultat i distància de recorregut diversos que tenen com a marc geogràfic aquestes serralades situades entre les comarques del Vallès, el Bages i el Baix Llobregat.

Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es