Shopping Cart

Aquella cuina d'ara. Les receptes de Jovita Murias

Autor Marta Castellet

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Aquella cuina d'ara. Les receptes de Jovita Murias
-5% disc.    18,00€
17,10€
Save 0,90€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
  • Publisher COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490348833
  • ISBN10 8490348839
  • Type BOOK
  • Pages 240
  • Collection Escudella
  • Published 2019
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Subjects

Recipes

Aquella cuina d'ara. Les receptes de Jovita Murias

Autor Marta Castellet

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% disc.    18,00€
17,10€
Save 0,90€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

Còctels, tapes, escudelles, carns fredes, carns amb suc, peixos al forn, bunyols, pastissos... Aquest receptari representa la trajectòria vital de la Jovita Murias, una moianesa nascuda a El Bierzo, que es va iniciar en l'art dels fogons al costat de la seva mare i que es va consolidar com a cuinera amb el mestre Josep Lamich a Moià. En aquest llibre us traslladem les seves elaboracions predilectes, les que mai no deixa de fer i que van ser les més sol·licitades entre els fidels seguidors seus i del Lluís Graners a l'Snack Montserrat i el Cafè Condal de Moià, que amb tant d'èxit i encert van regentar durant molts anys. Aquella cuina d'abans, que també és la d'ara.

Marta Castellet i Torrents (Barcelona, 1958). Llicenciada en Filologia Catalana per la UAB. Professora de llengua i literatura catalanes a les Escoles Pérez Iborra durant vuit anys. Entre el 1992 i el 2016 treballa a Unió Democràtica de Catalunya (als departaments de Relacions Internacionals i de Presidència), a la Conselleria de Governació (cap de la secretaria del conseller) i al Grup Parlamentari Català de CiU (secretària del president del grup a Barcelona i, posteriorment, cap del seu gabinet a UDC).

Subjects

Recipes