Shopping Cart

Els bolets.On surten,com es coneixen,com es cuinen.

Autor Ramón Pascual

Editorial EDITORIAL PÒRTIC, S.A.

Els bolets.On surten,com es coneixen,com es cuinen.
-5% disc.    15,20€
14,44€
Save 0,76€
Available online, receive it in 24/48h working days
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Pascual Lluvia, RamonRamon Pascual és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia.És autor de diverses publicacions, entre les quals, Guia dels arbres dels Països Catalans, Guia dels arbustos dels Països Catalans i de la celebrada Gui...

Read more
  • Publisher EDITORIAL PÒRTIC, S.A.
  • ISBN13 9788473067386
  • ISBN10 847306738X
  • Type BOOK
  • Pages 256
  • Collection Pòrtic temes
  • Published 2001
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Subjects

Mushrooms

Els bolets.On surten,com es coneixen,com es cuinen.

Autor Ramón Pascual

Editorial EDITORIAL PÒRTIC, S.A.

Pascual Lluvia, RamonRamon Pascual és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia.És autor de diverses publicacions, entre les quals, Guia dels arbres dels Països Catalans, Guia dels arbustos dels Països Catalans i de la celebrada Gui...

-5% disc.    15,20€
14,44€
Save 0,76€
Available online, receive it in 24/48h working days
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

Pascual Lluvia, Ramon
Ramon Pascual és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia.És autor de diverses publicacions, entre les quals, Guia dels arbres dels Països Catalans, Guia dels arbustos dels Països Catalans i de la celebrada Guia dels bolets dels Països Catalans (Pòrtic Natura), un referent en el camp de la divulgació micològica.
Els bolets és un llibre, idoni tant per a principiants com per a iniciats, que introdueix el lector, d'una manera senzilla però rigorosa, en l'apassionant món de la micologia. Les descripcions i els acurats dibuixos de 75 espècies, comestibles o metzinoses, en permet la correcta determinació i també assabentar-se de moltes curiositats sobre cadascuna d'elles. Unes receptes de cuina, originals i poc conegudes, i una trentena de fotografies, complementen la informació que es dóna per a saber, en definitiva, on i quan s'han d'anar a buscar els bolets, com s'identifiquen i quina és la millor manera de cuinar-los.

Subjects

Mushrooms

More books by María Manonelles Ribes, Núria Duran, Ramón Pascual