Forn i pastisseria sense gluten
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
-5% disc. 12,00€
11,40€
Save 0,60€
Available online, receive it in 24/48h working days
Do you want to pick it up at the bookstore?
Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
- Publisher EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
- ISBN13 9788417113629
- ISBN10 8417113622
- Type BOOK
- Pages 112
- Published 2000
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
Subjects
Desserts And PastryForn i pastisseria sense gluten
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
-5% disc. 12,00€
11,40€
Save 0,60€
Available online, receive it in 24/48h working days
Do you want to pick it up at the bookstore?
Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
Book details
Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria a les farines sense gluten i una quarantena de receptes senzilles i gustoses. Pa i pastissos clàssics i uns altres d’innovadors a partir d’ingredients aptes per a persones que segueixen la dieta lliure de gluten, fàcils de trobar a les botigues de dietètica i nutrició.
Subjects
Desserts And PastryMore books by Antònia Suñer Mesquida
10,45€
11,00€
Ask for avalaibility