Shopping Cart

Al límite
-10% disc.    17,40€
15,66€
Save 1,74€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

La cuina i la cultura japoneses estan de moda a Catalunya. Proliferen els restaurants, les botigues i els espais ambientats a la manera del Japó. Sashimi, shushi, tempura, sukiyaki, misoshiru... Els plats japonesos gairebé han deixat de ser exótic...

Read more
  • Publisher EDICIONES GRIJALBO, S.A.
  • ISBN13 9788425335525
  • ISBN10 8425335523
  • Type BOOK
  • Pages 370
  • Published 2001
  • Bookbinding Cloth

Al límite

Autor Hector Macdonald

Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.

La cuina i la cultura japoneses estan de moda a Catalunya. Proliferen els restaurants, les botigues i els espais ambientats a la manera del Japó. Sashimi, shushi, tempura, sukiyaki, misoshiru... Els plats japonesos gairebé han deixat de ser exótic...

-10% disc.    17,40€
15,66€
Save 1,74€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

La cuina i la cultura japoneses estan de moda a Catalunya. Proliferen els restaurants, les botigues i els espais ambientats a la manera del Japó. Sashimi, shushi, tempura, sukiyaki, misoshiru... Els plats japonesos gairebé han deixat de ser exótics i comencen a formar part del repertori gastronòmic dels catalans. A la cuina japonesa a Catalunya, Ko Tazawa, un japonès enamorat del nostre país, ens dóna les claus per poder elaborar totes aquestes receptes que tant ens agraden a casa, amb ingredients fàcils de trobar, sans i barats. Tot plegat amanit amb referències culturals, per tal de satisfer el gust i l'esperit.