Shopping Cart

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

Autor Miquel Ferrà i Martorell

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

La cuina de la revolució francesa i les illes balears
-5% disc.    12,02€
11,42€
Save 0,60€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels encic...

Read more
  • Publisher EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
  • ISBN13 9788489067806
  • ISBN10 8489067805
  • Type BOOK
  • Pages 179
  • Published 2000
  • Bookbinding Rustic

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

Autor Miquel Ferrà i Martorell

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels encic...

-5% disc.    12,02€
11,42€
Save 0,60€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l’autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.

More books by Miquel Ferrà i Martorell