La cuina de la revolució francesa i les illes balears
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
Mainland Spain
Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels encic...
Read more- Publisher EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
- ISBN13 9788489067806
- ISBN10 8489067805
- Type BOOK
- Pages 179
- Published 2000
- Bookbinding Rustic
Subjects
Catalan PoliticsLa cuina de la revolució francesa i les illes balears
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels encic...
Mainland Spain
Book details
Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l’autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.