Cuina per als qui no saben cuinar.
Editorial EDITORIAL PÒRTIC, S.A.
Mainland Spain
Baliu De Kirchner, GlòriaGlòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títol...
Read more- Publisher EDITORIAL PÒRTIC, S.A.
- ISBN13 9788473064668
- ISBN10 8473064666
- Type BOOK
- Pages 300
- Collection CUINA
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
Subjects
GastronomyCuina per als qui no saben cuinar.
Editorial EDITORIAL PÒRTIC, S.A.
Baliu De Kirchner, GlòriaGlòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títol...
Mainland Spain
Book details
Baliu De Kirchner, Glòria
Glòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, Mengem bé, Àpats informals i Pastissos, gelats i postres.
L'art de la cuina a l'abast dels qui no han entrat mai a la cuina. 120 menús complets seguint les quatre estacions. Les receptes més adients a cada època de l'any. Menús especials per a festes i celebracions. Receptes delicioses i menús equilibrats, t