La cuina d'avui
Editorial EDICIONS PROA
Mainland Spain
- Publisher EDICIONS PROA
- ISBN13 9788482563626
- ISBN10 8482563629
- Type BOOK
- Pages 318
- Collection PORTIC TEMES #
- Published 1997
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
La cuina d'avui
Editorial EDICIONS PROA
Mainland Spain
Book details
La cuina d'avui és tot un clàssic dels receptaris catalans. Publicat per primer cop l'any 1967, es va popularitzar gràcies a les seves receptes pròximes, senzilles i sobretot, molt fiables. Més d'una generació de catalans ha après a cuinar gràcies a les seves pàgines.
Aquesta edició de La cuina d'avui, quaranta anys després de la primera, és alhora un reconeixement al mestratge de Glòria Baliu i una reivindicació del llibre, que es manté tan pràctic i útil com el primer dia.
Sovint el trobes a les lleixes de les cuines casolanes, llantiat, esquinçat, masegat. Un llibre que era i és un rebost de saviesa i de seny a la cuina, així com un homenatge devot a tota una història de cuineres (i també de cuiners) de la nostra petita pàtria. Del pròleg d'Ignasi Riera.