Shopping Cart

La cuina d'avui

Autor Glòria Baliu

Editorial EDICIONS PROA

La cuina d'avui
-5% disc.    19,10€
18,15€
Save 0,96€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
  • Publisher EDICIONS PROA
  • ISBN13 9788482563626
  • ISBN10 8482563629
  • Type BOOK
  • Pages 318
  • Collection PORTIC TEMES #
  • Published 1997
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

La cuina d'avui

Autor Glòria Baliu

Editorial EDICIONS PROA

-5% disc.    19,10€
18,15€
Save 0,96€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

La cuina d'avui és tot un clàssic dels receptaris catalans. Publicat per primer cop l'any 1967, es va popularitzar gràcies a les seves receptes pròximes, senzilles i sobretot, molt fiables. Més d'una generació de catalans ha après a cuinar gràcies a les seves pàgines.
Aquesta edició de La cuina d'avui, quaranta anys després de la primera, és alhora un reconeixement al mestratge de Glòria Baliu i una reivindicació del llibre, que es manté tan pràctic i útil com el primer dia.
Sovint el trobes a les lleixes de les cuines casolanes, llantiat, esquinçat, masegat. Un llibre que era i és un rebost de saviesa i de seny a la cuina, així com un homenatge devot a tota una història de cuineres (i també de cuiners) de la nostra petita pàtria. Del pròleg d'Ignasi Riera.

More books by Glòria Baliu