Shopping Cart

Cuina Catalana per fer a casa!
-5% disc.    65,00€
61,75€
Save 3,25€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
  • Publisher INFIMA EDIT
  • ISBN13 9788494153501
  • ISBN10 8494153501
  • Type BOOK
  • Pages 400
  • Published 2013
  • Language Catalan
  • Bookbinding Board

Subjects

Recipes
-5% disc.    65,00€
61,75€
Save 3,25€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain

Book details

Aquesta obra és la producció més ambiciosa realitzada fins ara sobre la Cuina Catalana actual, amb 400 pàgines, 168 receptes i més d´1.000 fotos úniques. Aquest és un llibre de receptes culinàries dels grans cuiners del país per preparar a casa. Els cuiners autors són: Joan i Jordi Roca, Carme Ruscalleda i Raül Balam, Xavier Pellicer, Quim Hernández, Paco Pérez, Ramón Freixa, Carles Abellán, Joan Bosch, Nandu Jubany, Oriol Rovira, Ada Parellada, Fina Puigdevall i Pere Planagumà, Jaume Subirós i Carles Gaig. Cadascun d´aquests xefs representa una forma original i diferent de representar la renovació de la cuina catalana i ho expressarà en quatre menús, un per cada temporada –primavera estiu, tardor i hivern– de tres plats cadascun –entrant, plat principal i postres–.

Subjects

Recipes