Shopping Cart

Fruits i plantes silvestres comestibles

Autor Núria Duran

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Fruits i plantes silvestres comestibles
-5% disc.    7,70€
7,31€
Save 0,38€
Book in Presale, Buy it now and be the first to receive it!
This book is released on [01/05/2024] (only 7 days left)
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Núria Duran té escrits uns quants llibres en què agermana la seva formació professional d'ensenyant de Ciències Naturals amb els seus coneixements de cuina. Ha publicat, amb Montserrat Roig, "Melmelades cas...

Read more
  • Publisher COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788413563695
  • ISBN10 8413563690
  • Type BOOK
  • Pages 64
  • Collection Miniguies de natura #
  • Published 2024
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Fruits i plantes silvestres comestibles

Autor Núria Duran

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Núria Duran té escrits uns quants llibres en què agermana la seva formació professional d'ensenyant de Ciències Naturals amb els seus coneixements de cuina. Ha publicat, amb Montserrat Roig, "Melmelades cas...

-5% disc.    7,70€
7,31€
Save 0,38€
Book in Presale, Buy it now and be the first to receive it!
This book is released on [01/05/2024] (only 7 days left)
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details


Núria Duran té escrits uns quants llibres en què agermana la seva formació professional d'ensenyant de Ciències Naturals amb els seus coneixements de cuina. Ha publicat, amb Montserrat Roig, "Melmelades casolanes" i "Les plantes aromàtiques". Hi aporta sensibilitat i una dilatada experiència.
L'obra ha estat elaborada pensant, sobretot, a desvetllar o estimular l'interès pel medi natural del nostre entorn. Si es coneix cada cop millor, també se sabrà respectar i conservar, no tan sols pels seus valors estètics sinó perquè d'aquest medi depèn la nostra pròpia vida. El pretext és posar a l'abast de les persones interessades una visió nova o poc explicada referent a la utilització culinària d'algunes de les plantes silvestres més comunes i fàcils d'identificar, tot promovent un cert retorn a la cuina senzilla i natural, la qual no es contraposa en absolut amb el progrés tècnic i científic que permet el desenvolupament d'una agricultura moderna i productiva.