Shopping Cart

-5% disc. web exclusive

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya
-5% disc. 16,00€
15,20€
Save 0,80€
Shipping
Free
  • Type Paperback
  • Publisher UNIV. BARCELONA
  • Author/s Bernardo, Mercé / Arbussà, Anna / Escalante, Raúl
  • ISBN13 9788447540471
  • ISBN10 8447540472
  • Pages 149
  • Published 2016
  • Language Catalan

Sections

Gastronomia , Turismo
-5% disc. web exclusive

Cuina de relacions. Anàlisi de la concentració geogràfica de restaurants amb estrelles Michelin a Catalunya

-5% disc.   16,00€
15,20€
Save 0,80€
Klarna New! Buy now and pay in 3 installments.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Thank you for shopping at real bookstores.

L'èxit de la cuina catalana en les últimes dècades és indiscutible. La personalitat i el lideratge dels cuiners, la creativitat de les receptes, l'esperit innovador i el funcionament dels equips han estat objecte d?anàlisi i estudi. Qui més qui menys coneix un cuiner, n'ha llegit algun article o l?ha vist als mitjans. Però com s'ha arribat a aquest reconeixement? Què ho fa que la gastronomia catalana hagi assolit nivells tan alts? Cuina de relacions ofereix al lector una visió d'aquest fenomen des d'una perspectiva diferent. S'hi expliquen dos dels factors fonamentals de l?èxit de la cuina catalana: les relacions entre els cuiners i la seva formació. L?anhel d?aprendre i millorar, en un clima de col·laboració i de respecte mutu, són els ingredients que garanteixen els bons resultats d?un sector pioner, reconegut i fort.

  • Type Paperback
  • Publisher UNIV. BARCELONA
  • Author/s Bernardo, Mercé / Arbussà, Anna / Escalante, Raúl
  • ISBN13 9788447540471
  • ISBN10 8447540472
  • Pages 149
  • Published 2016
  • Language Catalan

Sections

Gastronomia , Turismo