Shopping Cart

L'acusació
19,95€ -5% disc.
18,95€
Save 1,00€
  • Publisher PERISCOPI
  • ISBN13 9788494601439
  • ISBN10 8494601431
  • Type Book
  • Pages 240
  • Collection Antípoda #20
  • Published 2017
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic
-5% disc.    19,95€
18,95€
Save 1,00€
Available online, receive it in 24/48h working days
Free shipping on orders over 19€  
Mainland Spain
ó
Do you want to pick it up at the bookstore?
...

Expert booksellers
Personal advice
Shipping in 24/48h
-5% discount on all books
Thank you for shopping
at real bookstores.
FREE pickup at Bookstore
Come and be amazed!

Book Details

Bandi és el pseudònim d un escriptor que viu a Corea del Nord i que durant anys ha amagat els seus escrits per protegir-los del govern. Aquest llibre recull set històries que donen veu als ciutadans que van viure sota els règims de Kim Il-sung I Kim Jong-il, un dels períodes més opacs de la història del país. I ens mostra, a través de personatges intensos i profundament emotius, com es van enfrontar al terrible absurd del dia a dia, combatent la gana, l arbitrarietat i la persecució amb solidaritat i esperança.
Emocionant i revolucionari, L acusació ens ofereix un retrat vívid d aquest territori hermètic i fascinant on, malgrat les condicions inhumanes, la vida persisteix.

Bandi, que vol dir cuca de llum , lluerna , és el pseudònim que ha adoptat un escriptor nord-coreà per presentar als lectors internacionals un recull de relats que critiquen fortament les condicions de vida durant els règims de Kim Il-sung i de Kim Jong-il. Segons les informacions disponibles l autor hauria nascut l any 1950 i encara resideix a Corea del Nord, motiu pel qual s ha vist forçat a protegir la seva identitat del règim del país. Els seus contes van ser transportats clandestinament a Corea del Sud a través de la Xina i s estan traduint a una quinzena de llengües. Comparat amb Aleksandr Soljenitsin per les intencions de la seva escriptura, és, a dia d avui, l únic escriptor nord-coreà que ha aconseguit esquivar la censura per fer sentir la seva veu al món.





New York Times «Literatura abrasadora escrita per un dissident anònim. Una ferotge acusació al totalitarisme.»

National Post «L acusació il·lumina la meitat fosca de la península de Corea amb relats que són alhora entretinguts i importants. Potser per a l autor són un exorcisme, però per a nosaltres són una revelació. L acusació és ficció, però és una
ficció que traspua veritat. Com el seu gran predecessor literari, Un dia d Ivan Deníssovitx, L acusació és una obra poderosa destinada a servir com a exemple i crítica de la vida a la República Popular Democràtica de Corea.»

BBC World Service «Aquest és un relat extraordinari de la gent del carrer a Corea del Nord. Un retrat molt entretingut, subtil i creïble d un país on la gent normal fa la seva vida intentant esquivar el règim, i de vegades xocant-hi.»

New Statesman «Una col·lecció de relats valents i desconcertants. Mostra similituds tant en qualitat com en contingut amb autors com Gorki i Soljenitsin. Una narrativa brillant i inflexible.»

The Guardian «Aquests relats ofereixen una visió intensa d un món emmurallat. Amb el seu talent i coratge, L acusació és una gran demostració d amor.»

The Observer «Relats valents i reveladors de Corea del Nord. Un recull captivador.»

Quartz «Una obra literària excepcional d un dels règims més repressius del món. Un llibre addictiu i dramàtic.»

Booklist «L acusació ha fet història: és la primera obra literària treta de contraban del règim repressiu de Corea del Nord. Històries esclaridores que mostren vides desesperades que s enfronten a un dia a dia terrorífic.»

Library Journal «Fins ara cap obra literària no havia passat la frontera de Corea del Nord, més enllà de propaganda política, i evidentment les veus dels dissidents han estat suprimides. Quan aquesta col·lecció de relats ha pogut sortir d amagat,
s ha convertit en una sensació literària internacional.»

Complete Review «L acusació és un recull inoblidable i pertorbador de relats ben construïts que val molt la pena.»

Alison Flood, The Guardian «Els relats dissidents de l autor que escriu amb el pseudònim de Bandi, que encara viu al país, són una obra literària excepcional que sorgeix del règim hermètic i dictatorial, i van camí de convertir-se en un fenomen
literari internacional.»

Culture Trip «L acusació s atreveix a donar veu als milions de persones que anhelen una vida en pau.»

Aleteia «L autor fa ús de la narració, la poesia, l humor i fins i tot la paròdia per apuntalar la seva condemna a injustícies insuportables. Els set relats desborden humanitat i tendresa.»

Books Magazine «Aquest recull de relats que l autor ha aconseguit fer sortir del país és d un valor incalculable. La seva construcció clàssica ens recorda Gógol i Txékhov, i pel seu gust per la sàtira absurda, Ionesco i Bulgákov.»


  • Publisher PERISCOPI
  • ISBN13 9788494601439
  • ISBN10 8494601431
  • Type Book
  • Pages 240
  • Collection Antípoda #20
  • Published 2017
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

More books by Bandi