Felicitat. Carme Ruscalleda
Editorial COLUMNA
Do you want to pick it up at the bookstore?
Mainland Spain
El llibre homenatge de Carme Ruscalleda, en el 30 aniversari del seu aclamat restaurant Sant Pau. Una cuina lliure, natural, saborosa i plaent és l'ingredient clau de la màgia culinària de Carme Ruscalleda, una xef autodidacta que ha aconsegui...
Read more- Publisher COLUMNA
- ISBN13 9788466424141
- ISBN10 8466424148
- Type BOOK
- Pages 304
- Collection Clàssica #
- Published 2018
- Language Catalan
- Bookbinding Board
Subjects
Author's CuisineFelicitat. Carme Ruscalleda
Editorial COLUMNA
El llibre homenatge de Carme Ruscalleda, en el 30 aniversari del seu aclamat restaurant Sant Pau. Una cuina lliure, natural, saborosa i plaent és l'ingredient clau de la màgia culinària de Carme Ruscalleda, una xef autodidacta que ha aconsegui...
Do you want to pick it up at the bookstore?
Mainland Spain
Book details
El llibre homenatge de Carme Ruscalleda, en el 30 aniversari del seu aclamat restaurant Sant Pau. Una cuina lliure, natural, saborosa i plaent és l'ingredient clau de la màgia culinària de Carme Ruscalleda, una xef autodidacta que ha aconseguit en els seus restaurants set estrelles Michelin i s'ha convertit en la gran dama de la cuina mundial, gràcies a una tècnica admirable i precisa i a la seva personalitat exploradora i oberta a la imaginació. Ara celebra 30 anys al capdavant del seu restaurant Sant Pau, de Sant Pol de Mar. Treballadora incansable i creativa, Carme Ruscalleda, després de dècades d'ofici en primera línia, segueix vivint i treballant amb la il·lusió del primer dia. Una dona que cuina per ser feliç i per fer feliços els seus comensals.