Yes, I accept
This website uses cookies to obtain statistical data on the navigation of its users. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. Read more

El misteri d'Arthur Rimbaud

Esteve, Miquel
El misteri d'Arthur Rimbaud

El misteri d'Arthur Rimbaud

El misteri d'Arthur Rimbaud

Esteve, Miquel
18,50€
Ask for avalaibility

PREMI MALLORCA DE NARRATIVA 2019Després de la mort de Verlaine, el poema que li va regalar Rimbaud, La chasse spirituelle, va viatjar des de França a Reus, i de Reus a Móra la Nova, on va restar en secret sota una manisa del molí d'oli de la família dels Esteve. En Lluís Esteve rep l'encàrrec del seu avi Antoni de ser el curad...
[Read more]

Publisher
ISBN13
ISBN10
Type
Pages
Published
Language

PREMI MALLORCA DE NARRATIVA 2019

Després de la mort de Verlaine, el poema que li va regalar Rimbaud, La chasse spirituelle, va viatjar des de França a Reus, i de Reus a Móra la Nova, on va restar en secret sota una manisa del molí d'oli de la família dels Esteve. En Lluís Esteve rep l'encàrrec del seu avi Antoni de ser el curador secret del poema, un poema que en realitat és un grimori, com havia insinuat Verlaine amb "les agudes intuïcions psicològiques" i "estranys misticismes". En el transcurs de la novel·la descobrirem com Rimbaud va escriure el poema, i tot el seu periple.

A mig camí entre el thriller literari i la novel·la d'ambientació històrica, El misteri d'Arthur Rimbaud ofereix un seguit de capítols que el lector podrà llegir segons l'ordre que ofereix l'autor o el que ell mateix decideixi, amb un epíleg comú.

La misteriosa història de La chasse spirituelle, el poema perdut de Rimbaud que va viatjar des de França a Reus, i de Reus a Móra la Nova.