Shopping Cart

Les nous, com preparar-les 12 vegades

Autor Glòria Baliu

Editorial SD·EDICIONS

Les nous, com preparar-les 12 vegades
-5% disc.    6,95€
6,60€
Save 0,35€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Biografía del autorGlòria Baliu té més de trenta títols publicats, d’entre els quals destaquen La cuina d’avui, que ha superat les vint-i-cinc edicions des que va aparèixer el 1967, i La cuina ràpida, publicat fa més d...

Read more
  • Publisher SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412171792
  • ISBN10 8412171799
  • Type BOOK
  • Pages 20
  • Collection Productes de mercat #
  • Published 2021
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Subjects

Recipes

Les nous, com preparar-les 12 vegades

Autor Glòria Baliu

Editorial SD·EDICIONS

Biografía del autorGlòria Baliu té més de trenta títols publicats, d’entre els quals destaquen La cuina d’avui, que ha superat les vint-i-cinc edicions des que va aparèixer el 1967, i La cuina ràpida, publicat fa més d...

-5% disc.    6,95€
6,60€
Save 0,35€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

Biografía del autor
Glòria Baliu té més de trenta títols publicats, d’entre els quals destaquen La cuina d’avui, que ha superat les vint-i-cinc edicions des que va aparèixer el 1967, i La cuina ràpida, publicat fa més de vint-i-cinc anys. El seu darrer llibre, El cava a la cuina, publicat a la nostra editorial, ha estat guardonat com a millor llibre del món, en l’apartat de cuina amb vins, al Gourmand World Cookbook Awards 2008. A més de ser coordinadora d’aquesta col·lecció de llibres de cuina, sovint és convidada a fer cursos i conferències sobre gastronomia.

Subjects

Recipes

More books by Glòria Baliu