Dolços i confiters a la Catalunya moderna
Editorial EUMO EDITORIAL
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
- Publisher EUMO EDITORIAL
- ISBN13 9788497667357
- ISBN10 8497667352
- Type BOOK
- Pages 208
- Collection Referències #
- Published 2021
- Language Catalan
- Bookbinding Paperback with flaps
Dolços i confiters a la Catalunya moderna
Editorial EUMO EDITORIAL
-5% disc. 19,50€
18,53€
Save 0,98€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
Book details
A l'edat moderna, a Europa, el sucre va passar de ser un luxe exclusiu de l'aristocràcia medieval a un article quotidià i fins i tot de primera necessitat. El llançament de confits en casaments i bateigs, o els dolços propis de festes assenyalades com Nadal, Dijous gras o Tots sants, van esdevenir una pràctica social entre el segles XVI i XVIII. Aquest llibre examina la cultura dels dolços i el món de l'ofici confiter a Catalunya i, en particular a Barcelona, en aquest període. És, en definitiva, el relat de la vida quotidiana d'una societat, d'una gent per a qui el dolç està associat a un significat simbòlic.