Yes, I accept
This website uses cookies to obtain statistical data on the navigation of its users. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. Read more

Les quatre amigues. Saga Filles d'una Nova Era 3

Korn, Carmen / Sala, Cristina
Les quatre amigues. Saga Filles d'una Nova Era 3

Les quatre amigues. Saga Filles d'una Nova Era 3

Les quatre amigues. Saga Filles d'una Nova Era 3

Korn, Carmen / Sala, Cristina
10,95€
Normal availability 7 days

La increïble amistat de quatre dones valentes pot fer canviar el rumb de la història.La tercera entrega de la saga d’èxit internacional que ha emocionat més de 2.000.000 lectors. Hamburg, 1970. La Henny celebra el seu aniversari envoltada de la família i les seves amigues inseparables. El...
[Read more]

Publisher
ISBN13
ISBN10
Type
Pages
Collection
Published
Language
Bookbinding

La increïble amistat de quatre dones valentes pot fer canviar el rumb de la història.

La tercera entrega de la saga d’èxit internacional que ha emocionat més de 2.000.000 lectors.

 

Hamburg, 1970. La Henny celebra el seu aniversari envoltada de la família i les seves amigues inseparables. El fil de la complicitat que unia la seva vida amb les de la Käthe, la Lina i l’Ida continua ara en les noves generacions: la Florentine, la model que torna de París amb una notícia inesperada; la Katja, que somnia fotografiar conflictes per tot el món, i la Ruth, que lluita per alliberar-se d’una relació tempestuosa. Elles, com ja van fer les seves mares i les seves àvies, comparteixen la felicitat i la desgràcia, els moments aparentment trivials i els que determinen els seus destins.

 

Són anys de grans esdeveniments: el poble alemany està dividit, la guerra del Vietnam espanta mig món, creixen noves formes d’extremisme i la caiguda del mur de Berlín posa punt final a la por. L’amistat de quatre amigues va servir d’inspiració a les seves filles per trobar el seu lloc al món i servirà de far per al destí de tres joves que marcarà l’inici d’una nova època.

 

Les quatre amigues és el tercer i últim lliurament de la trilogia Filles d’una Nova Era, una emocionant saga sobre la llibertat, l’amor i la valentia que narra la fascinant història del segle XX a través d’una generació de dones que van lluitar per superar les circumstàncies que els va tocar viure.