Shopping Cart

L'art del formatge

Autor Toni Gerez / Francesc Guillamet / Aida Vilar

Editorial EDITORIAL EFADÓS

L'art del formatge
-5% disc.    44,00€
41,80€
Save 2,20€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain

Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens...

Read more
  • Publisher EDITORIAL EFADÓS
  • ISBN13 9788418243554
  • ISBN10 8418243554
  • Type BOOK
  • Pages 360
  • Published 2022
  • Language Catalan
  • Bookbinding Board

Subjects

Recipes

L'art del formatge

Autor Toni Gerez / Francesc Guillamet / Aida Vilar

Editorial EDITORIAL EFADÓS

Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens...

-5% disc.    44,00€
41,80€
Save 2,20€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain

Book details

Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és L'art del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels tascons de formatges, aquest producte que el va apassionar de petit i l’ha continuat captivant des de llavors. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració dedicada a aprendre i a analitzar els matisos d’aquests increïbles productes i de tot el que hi ha darrere d’ells. 

En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d’elaboració, a més d’una selecció de més de 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, i un llista de receptes de grans xefs internacionals com Ferran Adrià, Paco Pérez o Xavier Sagristà, que destaquen els formatges en les seves cuines.

Una experiència única per fer una immersió en aquest món d’una manera didàctica i molt apetible. Bon profit!

Subjects

Recipes