Shopping Cart

La química a la cuina. Una Immersió ràpida

Autor Claudi Mans

Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.

La química a la cuina. Una Immersió ràpida
-5% disc.    15,00€
14,25€
Save 0,75€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves ...

Read more
  • Publisher TIBIDABO EDICIONES, S.A.
  • ISBN13 9788413479057
  • ISBN10 8413479053
  • Type BOOK
  • Pages 190
  • Collection Una inmersión rápida #2
  • Published 2022
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic
  • Audience General / Trade

La química a la cuina. Una Immersió ràpida

Autor Claudi Mans

Editorial TIBIDABO EDICIONES, S.A.

A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves ...

-5% disc.    15,00€
14,25€
Save 0,75€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut l’interès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències –biologia, física y química– són les eines per a la comprensió del conjunt. La química, en particular, descriu quines substàncies són les responsables del color, l’olor i el gust, i perquè canvien amb les coccions. D’altra banda, les estructures químiques i biològiques de cèl·lules i teixits animals i vegetals expliquen les textures i els canvis que pateixen a la cuina. Amb tot això el lector podrà saber què hi ha als seus aliments abans i després de cuinar-los, i això tindrà com a conseqüència més satisfacció intel·lectual, afegida a la sensorial.

More books by Claudi Mans