Forn Sant Francesc. Pa i dolços tradicionals
Editorial COLANDCOL
España peninsular
Forn Sant Francesc és el nom del forn i pastisseria que en Joan Seguí va heretar dels seus besavis i que avui dia regenta amb la Maria, la seva dona, a la ciutat d’Inca (al cor de Mallorca). Aquest llibre inclou receptes tradicionals p...
Leer más...- Editorial COLANDCOL
- ISBN13 9788494867378
- ISBN10 8494867377
- Tipo LIBRO
- Páginas 184
- Año de Edición 2019
- Idioma Catalán
- Encuadernación Cartone
Materias
Postres Y ReposteríaForn Sant Francesc. Pa i dolços tradicionals
Editorial COLANDCOL
Forn Sant Francesc és el nom del forn i pastisseria que en Joan Seguí va heretar dels seus besavis i que avui dia regenta amb la Maria, la seva dona, a la ciutat d’Inca (al cor de Mallorca). Aquest llibre inclou receptes tradicionals p...
España peninsular
Detalles del libro
Forn Sant Francesc és el nom del forn i pastisseria que en Joan Seguí va heretar dels seus besavis i que avui dia regenta amb la Maria, la seva dona, a la ciutat d’Inca (al cor de Mallorca). Aquest llibre inclou receptes tradicionals per fer pa i pastes de full, coques dolces i salades, empanades i, per suposat, la recepta estrella per fer l’ensaïmada tradicional mallorquina. "Forn Sant Francesc. Pa i dolços tradicionals" ens apropa als secrets del forn i a totes les receptes que elaboren des de ja fa més de 100 anys i que els van portar a guanyar, entre d’altres, el primer Premi a la Millor Ensaïmada del Món a l’any 2017.