La cuina romana: per descobrir i practicar
Editorial EL FARELL EDICIONS
España peninsular
La cuina del mon romà va anar evolucionant des de la senzillesa dels plats propis d?un poble de pastors i pagesos fins a la creació de la primera gastronomia sofisticada d?Occident. Roma, amb un Imperi que anava de l?Atl&...
Leer más...- Editorial EL FARELL EDICIONS
- ISBN13 9788492811298
- ISBN10 8492811293
- Tipo LIBRO
- Páginas 143
- Año de Edición 2011
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
La cuina romana: per descobrir i practicar
Editorial EL FARELL EDICIONS
La cuina del mon romà va anar evolucionant des de la senzillesa dels plats propis d?un poble de pastors i pagesos fins a la creació de la primera gastronomia sofisticada d?Occident. Roma, amb un Imperi que anava de l?Atl&...
España peninsular
Detalles del libro
La cuina del mon romà va anar evolucionant des de la senzillesa dels plats propis d?un poble de pastors i pagesos fins a la creació de la primera gastronomia sofisticada d?Occident. Roma, amb un Imperi que anava de l?Atlàntic a l?Índic i dels deserts als boscos germànics, va poder disposar d?una cuina extremadament variada integrant a les seves receptes els productes de tot el món conegut.
La base del primitiu menjar romà era l?associació vegetal coneguda com a tríada mediterrània: el blat, l?olivera i la vinya, però la cuina i la gastronomia romana no s?aturen, tan sols, en aquests ingredients. Es tracta d?una cuina rica i equilibrada en la qual intervenien tots els productes que es trobaven a l?abast; alguns de més senzills i d?altres de més complicats.
I el que aquest llibre pretén és aconseguir que tothom des de la cuina de casa seva pugui gaudir d?una part important de la cultura romana: la més saborosa i, tal vegada, la més divertida. La pràctica culinària permetrà als lectors no tan sols conèixer sinó també disposar de les bases per experimentar i compartir una part de la vida privada dels nostres avantpassats, tot convertint la història en una experiència sensorial única.