Cesta de la compra

Els bolets.On surten,com es coneixen,com es cuinen.

Autor Ramón Pascual

Editorial EDITORIAL PÒRTIC, S.A.

Els bolets.On surten,com es coneixen,com es cuinen.
-5% dto.    15,20€
14,44€
Ahorra 0,76€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Pascual Lluvia, RamonRamon Pascual és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia.És autor de diverses publicacions, entre les quals, Guia dels arbres dels Països Catalans, Guia dels arbustos dels Països Catalans i de la celebrada Gui...

Leer más...
  • Editorial EDITORIAL PÒRTIC, S.A.
  • ISBN13 9788473067386
  • ISBN10 847306738X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 256
  • Colección Pòrtic temes
  • Año de Edición 2001
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Hongos-setas

Els bolets.On surten,com es coneixen,com es cuinen.

Autor Ramón Pascual

Editorial EDITORIAL PÒRTIC, S.A.

Pascual Lluvia, RamonRamon Pascual és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia.És autor de diverses publicacions, entre les quals, Guia dels arbres dels Països Catalans, Guia dels arbustos dels Països Catalans i de la celebrada Gui...

-5% dto.    15,20€
14,44€
Ahorra 0,76€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Pascual Lluvia, Ramon
Ramon Pascual és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia.És autor de diverses publicacions, entre les quals, Guia dels arbres dels Països Catalans, Guia dels arbustos dels Països Catalans i de la celebrada Guia dels bolets dels Països Catalans (Pòrtic Natura), un referent en el camp de la divulgació micològica.
Els bolets és un llibre, idoni tant per a principiants com per a iniciats, que introdueix el lector, d'una manera senzilla però rigorosa, en l'apassionant món de la micologia. Les descripcions i els acurats dibuixos de 75 espècies, comestibles o metzinoses, en permet la correcta determinació i també assabentar-se de moltes curiositats sobre cadascuna d'elles. Unes receptes de cuina, originals i poc conegudes, i una trentena de fotografies, complementen la informació que es dóna per a saber, en definitiva, on i quan s'han d'anar a buscar els bolets, com s'identifiquen i quina és la millor manera de cuinar-los.

Materias

Hongos-setas

Más libros de María Manonelles Ribes, Núria Duran, Ramón Pascual