Els bolets.On surten,com es coneixen,com es cuinen.
Editorial EDITORIAL PÒRTIC, S.A.
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Pascual Lluvia, RamonRamon Pascual és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia.És autor de diverses publicacions, entre les quals, Guia dels arbres dels Països Catalans, Guia dels arbustos dels Països Catalans i de la celebrada Gui...
Leer más...- Editorial EDITORIAL PÒRTIC, S.A.
- ISBN13 9788473067386
- ISBN10 847306738X
- Tipo LIBRO
- Páginas 256
- Colección Pòrtic temes
- Año de Edición 2001
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Hongos-setasEls bolets.On surten,com es coneixen,com es cuinen.
Editorial EDITORIAL PÒRTIC, S.A.
Pascual Lluvia, RamonRamon Pascual és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia.És autor de diverses publicacions, entre les quals, Guia dels arbres dels Països Catalans, Guia dels arbustos dels Països Catalans i de la celebrada Gui...
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
Pascual Lluvia, Ramon
Ramon Pascual és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia.És autor de diverses publicacions, entre les quals, Guia dels arbres dels Països Catalans, Guia dels arbustos dels Països Catalans i de la celebrada Guia dels bolets dels Països Catalans (Pòrtic Natura), un referent en el camp de la divulgació micològica.
Els bolets és un llibre, idoni tant per a principiants com per a iniciats, que introdueix el lector, d'una manera senzilla però rigorosa, en l'apassionant món de la micologia. Les descripcions i els acurats dibuixos de 75 espècies, comestibles o metzinoses, en permet la correcta determinació i també assabentar-se de moltes curiositats sobre cadascuna d'elles. Unes receptes de cuina, originals i poc conegudes, i una trentena de fotografies, complementen la informació que es dóna per a saber, en definitiva, on i quan s'han d'anar a buscar els bolets, com s'identifiquen i quina és la millor manera de cuinar-los.