Els sabors de la terra. Comarques de Barcelona
Editorial COSSETANIA EDICIONS
España peninsular
Bastart i Cassé, JordiEscriptor i fotògraf, regenta l'empresa Turismo Verde, SL. A més d'escriure articles per a revistes de viatges, redactar projectes d'espais com a centres d'interpretació i dirigir durant set anys les Guies QF? de La Van...
Leer más...- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788490345269
- ISBN10 8490345260
- Tipo LIBRO
- Páginas 180
- Colección Azimut Turisme #23
- Año de Edición 2016
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Els sabors de la terra. Comarques de Barcelona
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Bastart i Cassé, JordiEscriptor i fotògraf, regenta l'empresa Turismo Verde, SL. A més d'escriure articles per a revistes de viatges, redactar projectes d'espais com a centres d'interpretació i dirigir durant set anys les Guies QF? de La Van...
España peninsular
Detalles del libro
Bastart i Cassé, Jordi
Escriptor i fotògraf, regenta l'empresa Turismo Verde, SL. A més d'escriure articles per a revistes de viatges, redactar projectes d'espais com a centres d'interpretació i dirigir durant set anys les Guies QF? de La Vanguardia, ha publicat una vuitantena de guies de viatge tant de passejades per a la mainada com de ciutats d'Europa o de diferents indrets d'Espanya. Ha col·laborat durant 20 anys en el programa Gente Viajera d'Onda Cero Radio. L'any 2001 la Generalitat li va concedir el premi al millor llibre de promoció turística de Catalunya i el 2008 va rebre el Pica d'Estats pels seus treballs sobre les Terres de Lleida. Amb Cossetània ha publicat 50 cellers emblemàtics de Catalunya, 100 coses per fer a Catalunya almenys una vegada a la vida i les guies sobre la Ruta del Cister, les Terres de l'Ebre, Costa Barcelona, Terres de Lleida i serralades prepirinenques i Paisatges i Pirineus de Barcelona.