Pa. Fet a casa i amb el sabor de sempre
Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.
España peninsular
Xavier Barriga, mestre pastisser respectuós amb la tradició i alhora innovador, ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas...
Leer más...- Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.
- ISBN13 9788416895489
- ISBN10 8416895481
- Tipo LIBRO
- Páginas 186
- Año de Edición 2018
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica con solapas
Materias
Postres Y ReposteríaPa. Fet a casa i amb el sabor de sempre
Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.
Xavier Barriga, mestre pastisser respectuós amb la tradició i alhora innovador, ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas...
España peninsular
Detalles del libro
Xavier Barriga, mestre pastisser respectuós amb la tradició i alhora innovador, ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas a pas, a l'abast de tothom. Des de pans rústics, panades, pans integrals, amb fruita seca o llavors, fins a pans d'altres països, pans dolços o les peces clàssiques de la brioixeria; en aquest llibre trobareu tot allò que cal saber per elaborar un pa sa i de qualitat, un pa que té gust de pa, el gust de sempre.
Tot explicat amb un llenguatge clar, il·lustrat amb esclaridores imatges pas a pas, i amb solucions practiques i efectives als principals problemes que poden sorgir en qualsevol de les fases d'elaboració del pa. A més, el llibre dedica un capítol especial als celíacs i a altres intoleràncies.