Cesta de la compra

100 propostes singulars de menjar i beure a Catalunya

Autor Jordi Bastart i Cassé

Editorial COSSETANIA EDICIONS

100 propostes singulars de menjar i beure a Catalunya
-5% dto.    13,50€
12,82€
Ahorra 0,67€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Aquest llibre recupera receptes, productes i begudes antigues que en molts casos són menges excepcionals de la nostra llarga i dilatada història a partir de cent propostes singulars de menjar i beure de la tradició catalana. Hi trobareu begudes...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490349519
  • ISBN10 8490349517
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 192
  • Colección VIA AUGUSTA #
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

100 propostes singulars de menjar i beure a Catalunya

Autor Jordi Bastart i Cassé

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Aquest llibre recupera receptes, productes i begudes antigues que en molts casos són menges excepcionals de la nostra llarga i dilatada història a partir de cent propostes singulars de menjar i beure de la tradició catalana. Hi trobareu begudes...

-5% dto.    13,50€
12,82€
Ahorra 0,67€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Aquest llibre recupera receptes, productes i begudes antigues que en molts casos són menges excepcionals de la nostra llarga i dilatada història a partir de cent propostes singulars de menjar i beure de la tradició catalana. Hi trobareu begudes tradicionals, singulars, oblidades i recuperades, com la ratafia o la mistela; aiguardents com l'absenta, que feien somiar enmig d'un estat d'embriaguesa; receptes dels homes de mar -dels pescadors que amb quatre rampoines feien un plat-; de la gent de muntanya -dels pastors que adaptaven la cuina als productes de temporada o a allò que portaven al sarró-, o postres de marcada tradició àrab, de l'època en què els sarraïns ocuparen les nostres terres. Salvaguardar el nostre passat és recuperar la memòria d'un país, en aquest cas per mitjà de la gastronomia, que va lligada a tots els sentits: gust, olfacte, vista, oïda i tacte.