Cesta de la compra

L'art del formatge

Autor Toni Gerez / Francesc Guillamet / Aida Vilar

Editorial EDITORIAL EFADÓS

L'art del formatge
-5% dto.    44,00€
41,80€
Ahorra 2,20€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial EDITORIAL EFADÓS
  • ISBN13 9788418243554
  • ISBN10 8418243554
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 360
  • Año de Edición 2022
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Materias

Recetarios

L'art del formatge

Autor Toni Gerez / Francesc Guillamet / Aida Vilar

Editorial EDITORIAL EFADÓS

-5% dto.    44,00€
41,80€
Ahorra 2,20€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és L'art del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels tascons de formatges, aquest producte que el va apassionar de petit i l’ha continuat captivant des de llavors. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració dedicada a aprendre i a analitzar els matisos d’aquests increïbles productes i de tot el que hi ha darrere d’ells. 

En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d’elaboració, a més d’una selecció de més de 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, i un llista de receptes de grans xefs internacionals com Ferran Adrià, Paco Pérez o Xavier Sagristà, que destaquen els formatges en les seves cuines.

Una experiència única per fer una immersió en aquest món d’una manera didàctica i molt apetible. Bon profit!

Materias

Recetarios