Esmolar l'eina: guia de redacció per a professionals

8,95

Sin impuestos: 8,61

Autor/es
Cassany, Daniel
ISBN13
9788417423209
ISBN10
8417423206
Tipo
LIBRO
Páginas
160
Año de Edición
2020
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica
Editorial:
LABUTXACA
Disponibilidad:
Preventa hasta 19/02/2020

No puntuado
Opinar

Si "La cuina de l'escriptura" posava a l'abast de tothom l'abc de l'art d'escriure, "Esmolar l'eina" és el llibre necessari per ampliar-ne els coneixements.


Dominar l'escriptura és essencial en la societat lletrada en què vivim. Redactar és molt més que transmetre dades: escrivint s'elabora el coneixement, es construeix la identitat de l'autor, s'escull el lector, s'exerceix el poder, s'organitza el món... Que contundent, delicat o resolutiu pot ser el discurs si s'utilitza amb perspicàcia! I, en canvi, que barroer, confús i irritant arriba a ser quan un és maldestre! Fa anys, Daniel Cassany va posar "La cuina de l'escriptura" a l'abast de tots aquells interessats en l'escriptura per ensenyar-los l'abc d'aquest estri. Ara, amb el llibre que teniu a les mans, Cassany es dirigeix als més iniciats per ensenyar-los com poden esmolar l'eina encara més. Autors, editors, supervisors i lectors trobaran aquí nous criteris per complir les seves tasques amb més satisfacció i maduresa.

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es