
Esmolar l'eina: guia de redacció per a professionals
Cassany, DanielSi "La cuina de l'escriptura" posava a l'abast de tothom l'abc de l'art d'escriure, "Esmolar l'eina" és el llibre necessari per ampliar-ne els coneixements.Dominar l'escriptura és essencial en la societat lletrada en què vivim. Redactar és molt més que transmetre dades: escrivint s'elabora el coneixement, es con...
[Leer mas...]
Editorial |
ISBN13 |
ISBN10 |
Tipo |
Páginas |
Año de Edición |
Idioma |
Encuadernación |
Si "La cuina de l'escriptura" posava a l'abast de tothom l'abc de l'art d'escriure, "Esmolar l'eina" és el llibre necessari per ampliar-ne els coneixements.
Dominar l'escriptura és essencial en la societat lletrada en què vivim. Redactar és molt més que transmetre dades: escrivint s'elabora el coneixement, es construeix la identitat de l'autor, s'escull el lector, s'exerceix el poder, s'organitza el món... Que contundent, delicat o resolutiu pot ser el discurs si s'utilitza amb perspicàcia! I, en canvi, que barroer, confús i irritant arriba a ser quan un és maldestre! Fa anys, Daniel Cassany va posar "La cuina de l'escriptura" a l'abast de tots aquells interessats en l'escriptura per ensenyar-los l'abc d'aquest estri. Ara, amb el llibre que teniu a les mans, Cassany es dirigeix als més iniciats per ensenyar-los com poden esmolar l'eina encara més. Autors, editors, supervisors i lectors trobaran aquí nous criteris per complir les seves tasques amb més satisfacció i maduresa.
Recibe las novedades en tu buzón