Cesta de la compra

Esmorzars de forquilla

Autor Sergi de Meià

Editorial COMANEGRA

Esmorzars de forquilla
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Els esmorzars de forquilla han estat tradicionalment un àpat molt important en la nostra cultura gastronòmica, no només per la necessitat d?encarar el dia amb energia i motivació, sinó pel seu habitual caràcter social, gairebé ritual. Una trad...

Leer más...
  • Editorial COMANEGRA
  • ISBN13 9788416033584
  • ISBN10 8416033587
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 152
  • Año de Edición 2015
  • Idioma Catalán

Materias

Recetarios

Esmorzars de forquilla

Autor Sergi de Meià

Editorial COMANEGRA

Els esmorzars de forquilla han estat tradicionalment un àpat molt important en la nostra cultura gastronòmica, no només per la necessitat d?encarar el dia amb energia i motivació, sinó pel seu habitual caràcter social, gairebé ritual. Una trad...

-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Els esmorzars de forquilla han estat tradicionalment un àpat molt important en la nostra cultura gastronòmica, no només per la necessitat d?encarar el dia amb energia i motivació, sinó pel seu habitual caràcter social, gairebé ritual. Una tradició massa arraconada per les exigències de la vida moderna, però que volem reivindicar i actualitzar amb aquest llibre, la primera obra de referència sobre els esmorzars de debò. El xef d?Els Matins de TV3, en Sergi de Meià, i la seva mare, l?Adelaida Castells, serveixen esmorzars de forquilla en el seu restaurant, uns platets tradicionals que s?elaboren amb ingredients de proximitat. En aquest llibre ens ofereixen el seu receptari perquè puguem traslladar a casa nostra aquest petit plaer. I per als qui prefereixen ser servits en lloc de treballar als fogons, també s?ofereix una guia de restaurants on encara es pot gaudir d?aquest àpat matiner, a càrrec d?en Pep Palau. El servei quedarà complet amb els escrits d?en Julià Guillamon i en Miquel Sen, que des de la seva literatura i experiència culinària reflexionen sobre un dels temes més oblidats de la cultura gastronòmica catalana.

Materias

Recetarios

Más libros de Sergi de Meià