Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Estoics i epicuris

Hicks, Robert
Estoics i epicuris
Estoics i epicuris

Estoics i epicuris

Hicks, Robert
19,95€
Disponible

Malgrat que avui dia els sistemes de Plató i Aristòtil ens apareixen com la culminació de tot el pensament grec, no sembla que tinguessin molta influència per als homes que visqueren les transformacions sorgides de les conquestes d'Alexandre el Gran. El savi de l'època hel·lenística, desinteressat de les ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónMalgrat que avui dia els sistemes de Plató i Aristòtil ens apareixen com la culminació de tot el pensament grec, no sembla que tinguessin molta influència per als homes que visqueren les transformacions sorgides de les conquestes d'Alexandre el Gran. El savi de l'època hel·lenística, desinteressat de les grans construccions metafísiques anteriors buscà amb l'ajuda de la física dels primers presocràtics una filosofia centrada en l'home, en el viure com a individu aïllat, trobant en l'ètica la raó de ser de la filosofia.


A aquestes demandes els estoics i els epicuris hi donaren resposta des de diferents angles, però tenint sempre com a objectiu la consecució de la impertorbabilitat pròpia del savi, l'ataraxia.


Robert Hicks analitza minuciosament aquests sistemes partint dels textos que ens han arribat fins avui, donant una visió de la filosofia hel·lenística on també hi és inclòs l'escepticisme i la seva dissolució posterior en l'eclecticisme.