Cesta de la compra

Fonda a fonda per Catalunya. Un recorregut per 33 establiments tradicionals del país

Autor Josep Arqués / Enric Aulí Mellado

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Fonda a fonda per Catalunya. Un recorregut per 33 establiments tradicionals del país
-10% dto.    15,50€
13,95€
Ahorra 1,55€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Aquest llibre vol propiciar la tornada a les arrels, o potser, simplement, adreçar una mirada als nostres orígens culinaris, en un moment en què l'esnobisme i la sofisticació gastronòmics ocupen grans espais als mitjans de comunicació. Hi tr...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490348536
  • ISBN10 8490348537
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 144
  • Colección Azimut Turisme #
  • Año de Edición 2019
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Cocina

Fonda a fonda per Catalunya. Un recorregut per 33 establiments tradicionals del país

Autor Josep Arqués / Enric Aulí Mellado

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Aquest llibre vol propiciar la tornada a les arrels, o potser, simplement, adreçar una mirada als nostres orígens culinaris, en un moment en què l'esnobisme i la sofisticació gastronòmics ocupen grans espais als mitjans de comunicació. Hi tr...

-10% dto.    15,50€
13,95€
Ahorra 1,55€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Aquest llibre vol propiciar la tornada a les arrels, o potser, simplement, adreçar una mirada als nostres orígens culinaris, en un moment en què l'esnobisme i la sofisticació gastronòmics ocupen grans espais als mitjans de comunicació. Hi trobareu un recorregut gastronòmic per 33 establiments tradicionals dedicats a la restauració, coneguts antigament com fondes, que ens permeten recuperar la nostra cuina de sempre a través de plats deliciosos que es basen en productes propers. I és que, de fet, la cuina tradicional és una cuina ecològica, que deriva de l'adaptació dels productes que proporciona el medi. Per això, les fondes i els hostals són sinònim de menjar casolà, sostenible i d'ambient familiar, i conserven l'aroma antiga i l'estil senzill, endreçat i càlid dels establiments antecessors. Els autors us proposen una apetitosa aventura gastronòmica per redescobrir la nostra terra.

Materias

Cocina

Más libros de Enric Aulí Mellado