Fonda a fonda per Catalunya. Un recorregut per 33 establiments tradicionals del país
Editorial COSSETANIA EDICIONS
España peninsular
Aquest llibre vol propiciar la tornada a les arrels, o potser, simplement, adreçar una mirada als nostres orígens culinaris, en un moment en què l'esnobisme i la sofisticació gastronòmics ocupen grans espais als mitjans de comunicació. Hi tr...
Leer más...- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788490348536
- ISBN10 8490348537
- Tipo LIBRO
- Páginas 144
- Colección Azimut Turisme #
- Año de Edición 2019
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
CocinaFonda a fonda per Catalunya. Un recorregut per 33 establiments tradicionals del país
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Aquest llibre vol propiciar la tornada a les arrels, o potser, simplement, adreçar una mirada als nostres orígens culinaris, en un moment en què l'esnobisme i la sofisticació gastronòmics ocupen grans espais als mitjans de comunicació. Hi tr...
España peninsular
Detalles del libro
Aquest llibre vol propiciar la tornada a les arrels, o potser, simplement, adreçar una mirada als nostres orígens culinaris, en un moment en què l'esnobisme i la sofisticació gastronòmics ocupen grans espais als mitjans de comunicació. Hi trobareu un recorregut gastronòmic per 33 establiments tradicionals dedicats a la restauració, coneguts antigament com fondes, que ens permeten recuperar la nostra cuina de sempre a través de plats deliciosos que es basen en productes propers. I és que, de fet, la cuina tradicional és una cuina ecològica, que deriva de l'adaptació dels productes que proporciona el medi. Per això, les fondes i els hostals són sinònim de menjar casolà, sostenible i d'ambient familiar, i conserven l'aroma antiga i l'estil senzill, endreçat i càlid dels establiments antecessors. Els autors us proposen una apetitosa aventura gastronòmica per redescobrir la nostra terra.