Forn i pastisseria sense gluten

12,00

Sin impuestos: 11,54

Autor/es
Suñer Mesquida, Antònia
ISBN13
9788417113629
ISBN10
8417113622
Tipo
LIBRO
Páginas
106
Año de Edición
2019
Idioma
castellano
Encuadernación
Rústica
Editorial:
EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar

Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria a les farines sense gluten i una quarantena de receptes senzilles i gustoses. Pa i pastissos clàssics i uns altres d?innovadors a partir d?ingredients aptes per a persones que segueixen la dieta lliure de gluten, fàcils de trobar a les botigues de dietètica i nutrició.

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es