Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Forn i pastisseria sense gluten

Suñer Mesquida, Antònia
Forn i pastisseria sense gluten
Forn i pastisseria sense gluten

Forn i pastisseria sense gluten

Suñer Mesquida, Antònia
12,00€
Disponibilidad Normal 7 días

Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria a les farines sense gluten i una quarantena de receptes senzilles i gustoses. Pa i pastissos clàss...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación



Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria a les farines sense gluten i una quarantena de receptes senzilles i gustoses. Pa i pastissos clàssics i uns altres d?innovadors a partir d?ingredients aptes per a persones que segueixen la dieta lliure de gluten, fàcils de trobar a les botigues de dietètica i nutrició.