Forn i pastisseria sense gluten
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
España peninsular
Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria...
Leer más...- Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
- ISBN13 9788417113629
- ISBN10 8417113622
- Tipo LIBRO
- Páginas 112
- Año de Edición 2000
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Postres Y ReposteríaForn i pastisseria sense gluten
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria...
España peninsular
Detalles del libro
Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria a les farines sense gluten i una quarantena de receptes senzilles i gustoses. Pa i pastissos clàssics i uns altres d’innovadors a partir d’ingredients aptes per a persones que segueixen la dieta lliure de gluten, fàcils de trobar a les botigues de dietètica i nutrició.