Cesta de la compra

Forn i pastisseria sense gluten

Autor Antònia Suñer Mesquida

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

Forn i pastisseria sense gluten
-5% dto.    12,00€
11,40€
Ahorra 0,60€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria...

Leer más...
  • Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
  • ISBN13 9788417113629
  • ISBN10 8417113622
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 112
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Forn i pastisseria sense gluten

Autor Antònia Suñer Mesquida

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria...

-5% dto.    12,00€
11,40€
Ahorra 0,60€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Antònia Suñer, autora del precursor receptari Cuina per a celíacs presenta en aquest volum un nou receptari que anima els lectors a fer pa i pastissos sense gluten. Forn i pastisseria sense gluten és una obra que conté una guia introductòria a les farines sense gluten i una quarantena de receptes senzilles i gustoses. Pa i pastissos clàssics i uns altres d’innovadors a partir d’ingredients aptes per a persones que segueixen la dieta lliure de gluten, fàcils de trobar a les botigues de dietètica i nutrició.

Más libros de Antònia Suñer Mesquida