Boletín de noticias

Email

Los más vendidos

COCINA ESPAÑOLA

La cocina sanluqueña: gastronomia, historia, modos, recetas, sabores, geografía, curiosidades y maridajes

García Rodríguez, José Carlos

20,95

La cocina andaluza, hoy considerada como una de las cocinas populares y más interesantes de Europa, empieza a concordar plenamente con el reciente concepto de alimentación culta , seduciendo cada d..

Disponible
EDITORIAL ALMUZARA | 9788417044121 | 2017 | 224 Pág. | Rústica con solapas | castellano | LIBRO

Tapas

Luard, Elisabeth

14,75

'Luard's writing is elegant and her food is always excellent.' The Times; '...plenty of recipes for meat eaters and vegetarians alike.' Bristol Evening Post; 'A brilliant little book by one of my favo..

Disponible
PENGUIN BOOKS | 9781910690345 | 176 Pág. | Rústica | inglés | LIBRO

Tapas. Tasty spanish tidbits

A.A V.V.

9,95

Discover the secrets of Spanish cooking.All you have to do is follow our step-by-steprecipes and the dishes will turn out just as in the photos.Using easy-to-fi nd ingredients, in next-to-no time you?..

Disponible
SUSAETA EDICIONES, S.A. | 9788467748734 | 2016 | 95 Pág. | Rústica | inglés | LIBRO

Paellas and other spanish rice dishes

A.A V.V.

9,95

A recipe book with a selectionof the best paellas and rice dishescooked in Spain: traditionaldishes, but also new and surprisingideas, creative paellas andoriginal rice dishes.....

Disponible
SUSAETA EDICIONES, S.A. | 9788467749359 | 2016 | inglés | LIBRO

La Paella (en inglés)

Koehler, Jeff

15,00

The most famous dish of the hottest cuisine in town right now, paella is as flavorful as it is festive. Longtime Barcelona resident and Spanish food expert Jeff Koehler fills us in on this cherished ..

Disponible
CHRONICLE BOOKS | 9780811852517 | 2006 | 143 Pág. | Tapa dura | inglés | LIBRO

Spanish cooking. Delicious & authentic recipes

A.A V.V.

9,95

Discover the secrets of Spanish cooking.All you have to do is follow our step-by-steprecipes and the dishes will turn out just as in the photos.Using easy-to-fi nd ingredients, in next-to-no time you?..

Disponibilidad Normal 7 días
SUSAETA EDICIONES, S.A. | 9788467748727 | 2016 | inglés | LIBRO

Cocina española. Estilo gourmet

A.A.V.V.

8,95

Exquisitas recetas de nuestra rica gastronomía, tan diversa y variada como lo son los pueblos y tradiciones que conforman nuestro país.....

Disponibilidad Normal 7 días
SUSAETA EDICIONES, S.A. | 9788430565528 | 2010 | 248 Pág. | Rústica con solapas | castellano | LIBRO

Catalan Cuisine: Europe's Last Great Culinary Secret

Andrews, Colman

21,75

áCatalonia, located in Spain's far north-east corner and centred around the port of Barcelona, has its own cuisine and culture which has spread to encompass Valencia, the Balearic Islands (Majorca, M..

Disponibilidad Normal 7 días
GRUB STREET | 9781898697763 | 1997 | 352 Pág. | Rústica | inglés | LIBRO

Cocina castellana. Cocina regional

A.A.V.V.

9,99

Imposible de Servir
SUSAETA EDICIONES, S.A. | 9788430590735 | 2010 | 180 Pág. | Cartone | castellano | LIBRO

Tapas. Spanish Design for Food

Capella, Juli

20,00

Tapas. Spanish Design for Food presenta el diseño español al servicio de la alimentación, un menú degustación donde se interrelaciona la comida con el diseño industrial, la artesanía, el interi..

Consulte disponibilidad
LUNWERG EDITORES, S.A. | 9788415888178 | 2014 | 216 Pág. | Cartone | castellano | LIBRO

Recipes From the Spanish Kitchen

Butcher, Nicholas

20,75

In this affectionate and informative account of Spain's food, Nicholas Butcher focuses on the traditional cooking of Spain through its regions and its produce. The book starts with a journey through S..

Consulte disponibilidad
9781908117243 | 2013 | 318 Pág. | Paperback | inglés | LIBRO

Bread And Oil. Majorcan Culture's Last Stand

Graves, Tomas

16,75

  Coarse bread rubbed with tomato or garlic and then bathed in olive oil, is common to all the Mediterranean cultures. On the island of Majorca, it is known as pa amb oli, bread and oil. Tomás Grave..

Consulte disponibilidad
GRUB STREET | 9781909166165 | 2013 | 240 Pág. | Paperback | inglés | LIBRO

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es

Twitter

    Facebook