Guia Elecció Gourmand 2017. Guia de restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i altres llocs d'interès
Editorial AROLA EDITORS
España peninsular
Ja tenim una nova edició de la Guia Elecció Gourmand, la corresponent a l'any 2010. Des de l'any 1992 aquesta guia es publica anualment sota la direcció i realització de Fèlix Llovell i de Ramon Segú, i des del 2008 és editada...
Leer más...- Editorial AROLA EDITORS
- ISBN13 9788494624735
- ISBN10 8494624733
- Tipo LIBRO
- Páginas 297
- Año de Edición 2017
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Hoteles-campings-casas RuralesGuia Elecció Gourmand 2017. Guia de restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i altres llocs d'interès
Editorial AROLA EDITORS
Ja tenim una nova edició de la Guia Elecció Gourmand, la corresponent a l'any 2010. Des de l'any 1992 aquesta guia es publica anualment sota la direcció i realització de Fèlix Llovell i de Ramon Segú, i des del 2008 és editada...
España peninsular
Detalles del libro
Ja tenim una nova edició de la Guia Elecció Gourmand, la corresponent a l'any 2010. Des de l'any 1992 aquesta guia es publica anualment sota la direcció i realització de Fèlix Llovell i de Ramon Segú, i des del 2008 és editada per Arola Editors. La guia continua tenint el mateix objectiu: esdevenir un manejable i útil volum anual que reculli en les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, qualificats i amb tota la informació actualitzada que es pot necessitar. I des de l'edició de 1997 s'inclou també una selecció acurada de restaurants i hotels d'altres llocs d'interès gastronòmic i turístic de la resta d'Espanya i de les zones més turístiques de França i Mònaco. En total, aquest volum aporta informació de prop de 650 establiments que interessen al gourmand. Els restaurants s'han puntuat sobre 10 després de fer-ne la corresponent visita, i tenint en compte les qualificacions i puntuacions que els atorguen les guies més prestigioses, així com les opinions que ens remeten els lectors. La guia està estructurada seguint el criteri alfabètic, i hi tenen preferència, en el cas dels restaurants i dels hotels, les puntuacions més altes i les categories dels respectius establiments seleccionats. En cada edició la Guia Gourmand atorga una distinció en reconeixement a la tasca d'un restaurant i un establiment hoteler; són el Restaurant de l'any i l'Hotel de l'any.