Cesta de la compra

Harry Potter i el calze de foc 4

Autor J. K. Rowling

Editorial LABUTXACA

Harry Potter i el calze de foc 4
-5% dto.    12,95€
12,30€
Ahorra 0,65€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial LABUTXACA
  • ISBN13 9788417420765
  • ISBN10 8417420762
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 704
  • Colección labutxaca #4
  • Año de Edición 2019
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Harry Potter i el calze de foc 4

Autor J. K. Rowling

Editorial LABUTXACA

-5% dto.    12,95€
12,30€
Ahorra 0,65€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

«De proves n’hi haurà tres, repartides durant el curs escolar. Les tasques estan pensades per posar a prova els paladins en diferents àmbits: les habilitats i els coneixements màgics, la capacitat de deducció i, evidentment, l’audàcia i valentia amb què s’enfronten als perills.»

El Torneig dels Tres Bruixots se celebrarà a Hogwarts. Només els bruixots que tenen més de disset anys podran participar-hi. Però això no impedeix a en Harry somniar que guanyarà la competició. El dia de Halloween, quan el calze de foc selecciona els candidats, en Harry es queda glaçat en saber que el seu nom està entre els que la copa màgica ha escollit. S’enfrontarà a desafiaments mortífers, dracs i bruixots perillosos, però amb l’ajuda dels seus millors amics, en Ron i l’Hermione, potser es capaç de sortir-ne viu!













J.K. Rowling és l’autora de les multipremiades novel·les de Harry Potter, que han obtingut uns rècords de vendes mundials. Venerada pels seus fans a tot el món, la sèrie ha venut més de cinc-cents milions de còpies, ha estat traduïda a vuitanta idiomes i va inspirar vuit pel·lícules supertaquilleres. Rowling ha escrit tres volums complementaris per ajudar diverses entitats benèfiques: El quidditch de totes les èpoques, Bèsties fantàstiques i on trobar-les (en benefici de Comic Relief i Lumos) i Les rondalles del bard Gallard (en benefici de Lumos), així com un guió de cinema inspirat en Bèsties fantàstiques i on trobar-les, que és el primer d’una sèrie de cinc pel·lícules que té previst escriure. J.K. Rowling també ha col·laborat en l’obra de teatre Harry Potter i el llegat maleït (parts u i dos), que es va estrenar al West End de Londres l’estiu de 2016. L’any 2012, Pottermore, la companyia digital de J.K. Rowling, va veure la llum. En aquest lloc web únic, els fans de Harry Potter poden gaudir dels nous escrits de l’autora i endinsar-se encara més en el món meravellós dels mags. També és l’autora de La vacant imprevista, una novel·la per a adults, i de la sèrie de novel·la negra de l’investigador Strike, escrita amb el pseudònim Robert Galbraith. A banda de l’Orde de l’Imperi Britànic (OBE) pels seus serveis a la literatura infantil, J.K. Rowling ha rebut nombrosos premis i distincions, com la Legió d’Honor de França i el premi Hans Christian Andersen.

Más libros de J. K. Rowling