Cesta de la compra

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 2. Les olles i les verdures

Autor Vicent Marqués

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 2. Les olles i les verdures
-5% dto.    30,00€
28,50€
Ahorra 1,50€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un pa...

Leer más...
  • Editorial EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788494928178
  • ISBN10 8494928171
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 920
  • Colección HISTORIA DE LA CUINA #
  • Año de Edición 2019
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 2. Les olles i les verdures

Autor Vicent Marqués

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un pa...

-5% dto.    30,00€
28,50€
Ahorra 1,50€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d’aquesta cuina. En aquest segon volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes d’olles i de verdures que ens expliquen, no només com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d’uns plats i d’unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.

«Això és una obra d’art», Ferran Adrià
«Una obra magna», Xavier Graset
«Aquest és un llibre molt important i el començament d’una sèrie molt important», Colman Andrews