Boletín de noticias

Email

DICCIONARIOS DE GASTRONOMÍA Y HOSTELERÍA

Viersprachiges Wörterbuch der Lebenmitteltechnologie: Englisch-Deutsch-Spanish-Französisch

Lück, Erich

154,40

Consulte disponibilidad
BEHRS... VERLAG | 9783860220108 | 1991 | 655 Pág. | Tela | alemán | LIBRO

A Dictionary of Travel and Tourism Terminology

Beaver, Allan

116,9058,45

This dictionary provides approximateiy 7000 definitions of travel and tourism terminology used throughout the world, highlighting the many differences between US and British usage. It covers the opera..

Disponible
CABI PUBLISHING | 9780851995823 | 2002 | 380 Pág. | Tela | inglés | LIBRO

Dictionary of gastronomy hotels tourism : English-French-German

Duboux, Klinen

63,38

Consulte disponibilidad
VERLAG ROT-WEISS | 9783907950012 | 1990 | 590 Pág. | Rústica | LIBRO

International dictionary of food and cooking

Sinclair, Charles

48,20

A comprehensive dictionary of over 24,000 entries covering all aspects of food and cooking and useful for any practising chef, amateur enthusiast, gastronome or student. Covers ingredients, classical ..

Consulte disponibilidad
PETER COLLIN PUBLISHING | 9780948549878 | 1997 | 594 Pág. | Tela | inglés | LIBRO

Webster's new world dictionary of culinary arts

Labensky, Steven / Ingram, Gaye G. / Labensky, Sarah R.

45,04

This unique exceptionally comprehensive dictionary contains over 16,000 entries covering food identification, preparation and cooking methods, nutrition, sanitation, tools and equipment, wine, beer an..

Consulte disponibilidad
PRENTICE HALL TRAVEL | 9780131827264 | 1997 | 447 Pág. | Rústica | inglés | LIBRO

Diccionario de hostelería

Felipe Gallego, Jesús / Peyrolón Melendo, Ramón

43,00

Este Diccionario responde largamente a una necesidad puesta de manifiesto en la Rama de Hostelería, para la que es fundamental disponer de una herramienta terminológica que puedan utilizar profesion..

Consulte disponibilidad
EDITORIAL PARANINFO, S.A. | 9788428328838 | 2003 | 600 Pág. | Rústica | castellano | LIBRO

The International dictionary of food & nutrition

Anderson, Lois E. / Anderson, Kenneth N.

40,63

A London chef has overnight access to Louisiana crayfish. A Nebraska housewife finds the complex spices key to a proper Indian curry in her area supermarket. Big Macs are all the rage in Moscow. In th..

Consulte disponibilidad
WILEY-INTERSCIENCE | 9780471559573 | 1992 | 336 Pág. | Tela | inglés | LIBRO

Diccionario de gastronomía

Elosua, Marcelino

39,90

Disponibilidad Normal 7 días
LID EDITORIAL EMPRESARIAL | 9788417277581 | 2019 | 800 Pág. | Rústica con solapas | castellano | LIBRO

Diccionario Salvat del vino

Wiesenthal, Mauricio

36,00

Este diccionario contiene más de un millón de palabras, y constituye el mayor compendio existente de la cultura del vino a lo largo y ancho del mundo. Recoge toda la información susceptible de inte..

Consulte disponibilidad
SALVAT EDITORES, S.A. | 9788434509320 | 2001 | 919 Pág. | Tela | LIBRO

La ciencia en la cocina y el arte de comer bien

Artusi, Pellegrino

36,00

La ciencia en la cocina y el arte de comer bien fue publicado en Italia en 1891. Su autor, Pellegrino Artusi, tuvo grandes dificultades para encontrar a un editor que creyese en su manual de cocina y ..

Consulte disponibilidad
ALBA EDITORIAL, S.L.U | 9788484285892 | 2010 | 0 Pág. | Cartone | castellano | LIBRO

Dictionnaire Gastronomique: Français-Anglais=Dictionary of Gastronomic terms: French-English

Luce, Bernard

34,20

Consulte disponibilidad
HIPPOCRENE BOOKS | 9780781805551 | 1997 | 500 Pág. | Rústica | francés | LIBRO

Ofertas

  • A Dictionary of Travel and Tourism Terminology

    A Dictionary of Travel and Tourism Terminology

    Beaver, Allan

    116,9058,45


Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es