Ikigai. Els secrets de Japó per a una vida llarga i feliç

10,00

Sin impuestos: 9,62

Autor/es
Miralles, Francesc
Garcia-Molina, Hector
ISBN13
9788492920150
ISBN10
8492920157
Tipo
LIBRO
Páginas
192
Año de Edición
2016
Idioma
catalán
Editorial:
ENTRAMAT
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar
Segons els japonesos, tothom té un ikigai, una raó per existir. Algunes persones l han trobat i són conscients del seu ikigai, i altres el porten dins, però encara l estan buscant. Aquest és un dels secrets per a una vida llarga, jove i feliç com la que tenen els habitants d Okinawa, l illa amb la població més longeva del món.

El projecte d aquest llibre va sorgir unint l experiència en cultura japonesa d Héctor García (autor d Un Geek al Japó ), que porta dotze anys vivint al Japó, amb l experiència com a escriptor de Francesc Miralles (autor de desenes de llibres i novel les i especialista en psicologia). Per escriure l obra, els autors van ser rebuts per l alcalde d Ogimi (Okinawa), una localitat al nord del Japó amb l índex de longevitat més alt del món, i van tenir accés a entrevistar més d un cententar dels seus habitants.

Aquest llibre analitza per primer cop les claus dels centenaris japonesos per obtenir una existència optimista i feliç, i ens descobreix com s alimenten, com es mouen, com treballen, com es relacionen amb els altres i el secret que guarden millor com troben l ikigai que dóna sentit a la seva existència i els impulsa a viure cent anys en plena forma.

Tenir un ikigai clar i definit, una gran passió, dóna satisfacció, felicitat i sentit a la vida. La missió d aquest llibre és ajudar-te a trobar-lo, a més de descobrir moltes claus de la filosofia japonesa per a una llarga salut del cos, la ment i l esperit.

Una obra que ens apropa als secrets dels centenaris japonesos per a una vida saludable i feliç.
Ofereix eines pràctiques per tal que el lector descobreixi el seu particular ikigai, la seva raó de ser.

Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es