Cesta de la compra

L'agitador de mons
-5% dto.    22,00€
20,90€
Ahorra 1,10€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial EDITORIAL GREGAL (CESÓ ACTIVIDAD FEBRERO 2020)
  • ISBN13 9788417660116
  • ISBN10 8417660119
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 658
  • Colección novel.la #
  • Año de Edición 2019
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas
  • Audiencia General / "Trade"
-5% dto.    22,00€
20,90€
Ahorra 1,10€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

En un món que es troba en ple període de transició des d'una etapa medieval cap a una de més moderna, Mulberry Rainfallow és un jove orfe bastard que viu amb el seu oncle, el senyor d'un castell, que l'ha mantingut ocult tota la seva vida.
Quan un membre exiliat de la noblesa del regne intenta tornar a la seva llar, amb un exèrcit al seu costat, per desencadenar una guerra i posar fi a la monarquia de la família Parthian, Mulberry té per primera vegada a la vida l'oportunitat de sortir del castell i deixar enrere tot el que coneix, per endinsar-se en un món nou per a ell, ample, del qual tan sols ha sentit a parlar per boca d'altres homes.
De seguida es trobarà atrapat dins del conflicte com mai no hauria pogut imaginar, i maldarà per sortir-ne, mentre fa amics i enemics, descobreix que té habilitats que desconeixia completament, viatja per tot el regne i passa per un seguit d'experiències que el forjaran com a persona i canviaran la seva manera de veure el món per sempre.

Martí Rodríguez Pont és un gironí enamorat de la seva ciutat i les seves llegendes. Passeja pels seus carrers deixant volar la imaginació, gaudint-la tot sol o deixant-se inspirar per les converses que comparteix amb els amics i amigues que l'acompanyen.
Interessat de ben petit a explicar històries, va començar a escriure relats breus quan tenia deu anys. Ha guanyat el premi dels Jocs florals de Girona en poesia l'any 2008 i segon classificat en prosa l'any 2014. Des d'aleshores ha continuat creant fins a arribar a escriure la seva primera novel·la, L'Agitador de mons, un projecte començat el 2016.
És també alumne del Centre de Formació Teatral El Galliner des de l'any 2012 i, actualment, té un parell de projectes teatrals en marxa (una comèdia dramàtica titulada El kebab de la Fortuna i un musical ambientat a l'Espanya del segle xviii, dirigit conjuntament amb un company). Actualment, està estudiant el grau d'Història a la Universitat de Girona.