Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

L'essencial. Una guia de disseny

Milá, Miguel
L'essencial. Una guia de disseny
L'essencial. Una guia de disseny

L'essencial. Una guia de disseny

Milá, Miguel
21,90€
Disponible

Miguel Milá per Miguel Milá, o el disseny i altres coses de la vida."Quan dissenyo? Sempre."Els seus llums, les seves cadires de canya o els seus icònics bancs barcelonins ja formen part del nostre imaginari, però la seva obra és molt més extensa, atenta sempre a les necessitats humanes i amb un sen...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación


Materias:

Miguel Milá per Miguel Milá, o el disseny i altres coses de la vida.


"Quan dissenyo? Sempre."


Els seus llums, les seves cadires de canya o els seus icònics bancs barcelonins ja formen part del nostre imaginari, però la seva obra és molt més extensa, atenta sempre a les necessitats humanes i amb un sentit profund de la funcionalitat i de l'estètica. Miguel Milá ha estat també un ecologista avant la lettre i un defensor de «l'essencial» i de «l'emoció» com a elements decisius a l'hora de dissenyar.


Hi ha hagut llibres que estudien i analitzen la seva obra, i se n'ha produït un important documental, però mai s'havia fet un «Milá per Milá». A L'essencial, el dissenyador parla de si mateix, de la seva obra, dels seus principis i de les seves idees, però també de la seva família (tan vinculada a la història de Barcelona), de la seva vida i de l'educació dels seus fills.


Aquest no és un llibre per a dissenyadors, o, si ho voleu, no és només per a dissenyadors, ja que els consells pràctics d'aquest artista premiat, que es defineix a si mateix com a «inventor i bricoleur», ens ajuden a replantejar-nos el nostre món personal; a envoltar-nos d'objectes útils i bells («Un llum està molt més temps apagat que encès», ens recorda Milá); a reconèixer les aberracions del disseny (com els lavabos o els plats quadrats); a reconèixer allò que és veritablement important («Allò senzill és difícil d'aconseguir»); a saber viure en harmonia amb els elements i la natura, però també amb els altres, començant per la nostra pròpia família («Sigues útil i t'utilitzaran»).


"L'essencial" és el llegat teòric i vital d'un dels nostres millors dissenyadors, l'obra del qual reafirma la definició de «clàssic»: allò que no es pot fer millor.