Cesta de la compra

L'Onada

Autor Morton Rhue

Editorial TAKATUKA

L'Onada
-5% dto.    14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial TAKATUKA
  • ISBN13 9788492696352
  • ISBN10 8492696354
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 156
  • Año de Edición 2010
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

L'Onada

Autor Morton Rhue

Editorial TAKATUKA

-5% dto.    14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Quan el professor Ben Ross aborda durant la classe d’història el període del nazisme, els alumnes no poden entendre el comportament cec dels alemanys ni com els van poder manipular. Ells mai no haurien permès una cosa així, s’haurien rebel·lat contra els dèspotes. El professor decideix portar a terme un experiment per demostrar com es poden desenvolupar comportaments autoritaris, i provar que el que va passar a Alemanya es pot repetir en qualsevol lloc i en qualsevol moment. L’experiment, però, se li escapa de les mans i comença a prendre una dimensió perillosa. Ben Ross i els seus alumnes aprendran una lliçó que no oblidaran mai.

L’Onada es basa en esdeveniments que van tenir lloc a la classe d’història d’un institut de Palo Alto, Califòrnia.

Text   Morton Rhue o Todd Strasser, com és molt més conegut arreu del món, escriu els seus llibres basant-se en la seva pròpia experiència i tenint molt en compte els seus lectors. Procura observar els joves sempre que pot, i quan no pot escolta d’amagat les seves converses allà on els troba. Una de les coses que li agraden fer és visitar escoles i instituts, on parla del que significa ser escriptor. «Llavors, després de ... més

Ressenyes

«L'editorial Takatuka acaba d'aportar al català aquesta novel·la, en un moment que arreu de la vella Europa ressonen, per por i per incertesa de lideratge, els tambors de la xenofòbia i la dictadura. I ho ha fet, primer, fa uns mesos, amb una versió en novel·la gràfica, il·lustrada per la berlinesa Stefani Kampmann, i ara, amb el relat original de Morton Rhue.
Qui hagi vist la pel·lícula 'L'onada' i ara llegeixi la novel·la comprovarà, com passa en tantes ocasions, que les exigències del registre cinematogràfic mantenen la fidelitat amb la novel·la només en alguns trets bàsics, però —tot i que en el guió hi participa el mateix autor de la novel·la— la trama i el desenllaç, sobretot el desenllaç, van molt més enllà del que es relata en la novel·la i del que va ser l'experiència en la qual es basa. (...)
'L'onada' és una novel·la en què els adults trobaran la reflexió sobre la seva part de culpa mantenint el silenci i fent els ulls clucs sobre segons quins fets, i els joves hi descobriran com poden sucumbir a la vulnerabilitat de la manipulació més subtil», Andreu Sotorra, Avui Cultura.

«Es llegeix en una estona, en una tarda, però l’experiment no s’oblida amb tanta facilitat», Anika Lillo, Anika entre libros.

«Morton Rhue va publicar aquest llibre, basat en un fet real, per primera vegada fa disset anys, i no ha perdut gens d’actualitat. Mostra els aspectes perillosos del sentiment de comunitat que es fonamenta en la por de l’altre i en l’opressió de qualsevol expressió de responsabilitat individual. Un llibre que s’hauria de llegir en tots els centres d’educació secundària!»,Westfälische Nachrichten.

«Una novel·la emocionant i, al mateix temps, xocant, per a llegir-la més d’una vegada», Carola Winges, Südthüringer Zeitung.
 
«Una lectura juvenil inexcusable», Maren Karas, Mannheimer Morgen.

Más libros de Morton Rhue, Stefani Kampmann