Cesta de la compra

La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre

Autor Josep Lladonosa

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre
-5% dto.    24,90€
23,65€
Ahorra 1,24€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

En aquest llibre trobareu el millor de la cuina catalana. Com diu l'autor, «una cuina creada al llarg dels segles, una cuina nacional de característiques inigualables».El cuiner explica els seus trucs per preparar els productes de tempo...

Leer más...
  • Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788418033568
  • ISBN10 8418033568
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 672
  • Colección Divulgació #
  • Año de Edición 2022
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre

Autor Josep Lladonosa

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

En aquest llibre trobareu el millor de la cuina catalana. Com diu l'autor, «una cuina creada al llarg dels segles, una cuina nacional de característiques inigualables».El cuiner explica els seus trucs per preparar els productes de tempo...

-5% dto.    24,90€
23,65€
Ahorra 1,24€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

En aquest llibre trobareu el millor de la cuina catalana. Com diu l'autor, «una cuina creada al llarg dels segles, una cuina nacional de característiques inigualables».

El cuiner explica els seus trucs per preparar els productes de temporada i poder redescobrir plats de sempre, com l'ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l'arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Sens dubte, un llibre que es convertirà en un dels clàssics de la nostra cuina.

JOSEP LLADONOSA I GIRÓ (Alguaire, 1938). Cuiner, professor i divulgador de la cuina tradicional catalana, és un dels autors de llibres de cuina més reconeguts per diverses generacions de catalans.

Materias

Recetarios

Más libros de Josep Lladonosa