Cesta de la compra

La cuina de l'avia Remei

Autor Remei Ribas Aguilera

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La cuina de l'avia Remei
-5% dto.    11,90€
11,30€
Ahorra 0,59€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Ribas Aguilera, RemeiVa néixer a Mataró, on encara resideix. La seva passió per la cuina li ve de llarg i ja gaudia preparant infinitat de menjars per als de casa. Començà a presentar-se a diferents concursos de cuina per diversió i aconse...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788495684226
  • ISBN10 8495684225
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 176
  • Año de Edición 2009
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Gastronomia

La cuina de l'avia Remei

Autor Remei Ribas Aguilera

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Ribas Aguilera, RemeiVa néixer a Mataró, on encara resideix. La seva passió per la cuina li ve de llarg i ja gaudia preparant infinitat de menjars per als de casa. Començà a presentar-se a diferents concursos de cuina per diversió i aconse...

-5% dto.    11,90€
11,30€
Ahorra 0,59€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Ribas Aguilera, Remei
Va néixer a Mataró, on encara resideix. La seva passió per la cuina li ve de llarg i ja gaudia preparant infinitat de menjars per als de casa. Començà a presentar-se a diferents concursos de cuina per diversió i aconseguí diversos premis i, a poc a poc, descobrí que tenia alguna cosa a dir sobre el tema.  Així, fa uns anys, començà a fer xerrades i a impartir cursos de cuina per a tothom: des dels més joves a persones adultes, com a l'escola La coma, o els dedicats a la gent gran del Parc, a la seva ciutat. Del 1998 al 1999 intervé en diferents programes de la televisió de Marató, col·labora telefònicament en directe en l'apartat de cuina del programa Tocant fusta, conduït per Espartac Peran, a Ràdio Argentona, i fa una demostració a TV3 de com es fa la crema catalana.  L'any 2000 participa en dos programes especials de Nadal, un de COM Ràdio i un altre de RAC1, conduït per Ramon Pellicer. Ja el 2001, fa diverses demostracions. Una d'elles a TV2, on explica com fer una gran cassola de conilll amb cargols. I dues més a TV3, sobr com fer un bon allioli i com una mona de pasqua casolana. Per una altra banda, des del 1998 participa en diferents programes conduiïts per Martí Gironell, com ara El pont de les formigues, No es pot aguantar i Interès general; tots ells a Catalunya Ràdio. ,
Carns, verdures, peixos, postres... res se li resisteix a aquesta dona. Tenim a les mans un llibre ple de la riquesa culinària pròpia de les nostres terres; tot un món de possibilitats que ens ofereix la cuina tradicional catalana i que l'Àvia Remei, coneguda sobretot per la seva participació a diferents programes de Catalunya Ràdio, ens presenta d'una manera senzilla però acurada que farà contents tant els qui tot just s'inicien en aquest art com als paladars més experimentats. Més de 48.000 exemplars venuts.

Materias

Gastronomia

Más libros de Remei Ribas Aguilera