Cesta de la compra

La cuina de la Boqueria. Les millors receptes de les parades

Autor Angel Peix / Jordi Anglí

Editorial VIENA EDICIONS

La cuina de la Boqueria. Les millors receptes de les parades
-5% dto.    17,00€
16,15€
Ahorra 0,85€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Els comerciants de les parades de la Boqueria coneixen millor que ningú els seus productes, i saben com donaran més bon resultat a la taula. Per això els seus secrets culinaris són tota una garantia d'èxit. Quin és, segons el bacallaner, el mil...

Leer más...
  • Editorial VIENA EDICIONS
  • ISBN13 9788483305027
  • ISBN10 848330502X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 160
  • Año de Edición 2008
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

La cuina de la Boqueria. Les millors receptes de les parades

Autor Angel Peix / Jordi Anglí

Editorial VIENA EDICIONS

Els comerciants de les parades de la Boqueria coneixen millor que ningú els seus productes, i saben com donaran més bon resultat a la taula. Per això els seus secrets culinaris són tota una garantia d'èxit. Quin és, segons el bacallaner, el mil...

-5% dto.    17,00€
16,15€
Ahorra 0,85€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Els comerciants de les parades de la Boqueria coneixen millor que ningú els seus productes, i saben com donaran més bon resultat a la taula. Per això els seus secrets culinaris són tota una garantia d'èxit. Quin és, segons el bacallaner, el millor plat de bacallà? Com quedaran més gustosos els rovellons o els ceps? Què farà que aquella espatlleta sigui inigualable? Com podem preparar unes vieires perquè hi cantin els àngels? Quin plat de cigrons et recomanarien a la parada de llegum? Quin toc pots donar a l'arròs perquè et quedi de pel·lícula? Cada parada ha triat la recepta que més li agrada, i ens l'ha servida amanida amb els seus savis consells. I a més de les receptes, al llibre també hi trobareu una pinzellada de la història de cadascun dels establiments, molts dels quals han passat de pares a fills, i de fills a néts. I ja se sap que, a la cuina, com en tot a la vida, l'experiència no té preu!